• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam10
Toplam Ziyaret12913463

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BİR KİŞİ BELEDİYENİN HAKKINI YEMEK İSTERSE ONUN KARŞISINDA ÇELİK GİBİ OLURUM’’

28/02/2024

.


Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Seçim Koordinasyon merkezinde Şanlıurfalı vatandaşlarla buluştu. Her gece vatandaşların yoğun sevgisi ile dolan Seçim Koordinasyon merkezinde halkla iç içe olan Başkan Beyazgül, Belediyenin hakkını yemek isteyenlerin karşısında çelik gibi durduklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun ilgisi ile dolup taşıyor. 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiği Seçim Koordinasyon Merkezinde AK Davaya gönül veren vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte yapılan çalışmaları anlattı.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Beyazgül, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalarla Şanlıurfa’nın dünyanın ilgi odağı olmaya devam edeceğini ifade etti. Şanlıurfa’nın hamisi, dik dur eğilme Şanlıurfa seninle sloganlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül, gençlerle kucaklaştı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’13 İLÇEMİZE KESİNTİSİZ HİZMET ETTİK’’

Şanlıurfa merkez ve 13 ilçeye adil bir şekilde hizmet ettiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Her gece seçim koordinasyon merkezimize gelerek bizlere ve AK Davaya destek veren Şanlıurfalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bu gün ve yarın da 13 ilçemizde kesintisiz bir şekilde hizmetlerimiz devam ediyor. Her bir belediye başkanımız yanımıza geldiği zaman ne ihtiyaçları varsa anında çalışmalarımızı yapıyoruz. Şanlıurfa Peygamberler şehri ve Şanlıurfa her alanda dünyanın merkezi haline gelmiştir. Şanlıurfa en çok güneş alan bir ilimiz ve bu alanda birçok yerde GES projesini hayata geçirdik’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BU ÜLKENİN İNSANLARINA HİZMET EDİYORUZ’’

Türkiye’de yapılamaz denilen projelerin AK Parti Hükümeti döneminde gerçekleştiğini ve uluslararası alanda herkesin gözünün Türkiye’de olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Her zaman Şanlıurfalılara hizmet ediyoruz. Bu ülkenin insanına hizmet ediyoruz. Biz güçlüyüz. Kendi silahımızı yaptık, güçlü bir ordumuz var, yeni silahlarımız ve yeni uçaklarımız var. Biz mutluyuz, bir aradayız, huzur içerisindeyiz. Bütün demokratik kurallar işliyor. Hiç kimsenin kimseyle böyle gerginliği yoktur’’ diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BU MİLLETİN HAKKINI KİMSE YİYEMEZ’’

Vatandaşların hakkını gözeterek kentte hizmet yaparken belediyenin hakkını yemek isteyenlere karşı hep çelik gibi durduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Biz ayrıştırma yapmadık. Kimseyi kutuplaştırmadık. Baskı yapmadık, tepeden bakmadık. Ben hizmet yolunda kibirli olmadım. Ben halkımıza sevdalıyım, onlara sevgi ile baktım. Ama bir kişi belediyenin hakkını yemek isterse onun karşısında çelik gibi olurum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bütün işlerimizi kendimiz yapıyoruz ve ihaleyi bitirdik. Bu milletin hakkını kimse yiyemez. Bir garibanın evine gittiğimiz zaman neye ihtiyacı varsa onun ihtiyaçlarını karşılıyoruz’’ diye konuştu.

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, ise Partinin her kademesinde görev alarak AK Davaya olan sevginin her geçen gün daha da artığını ifade ederek yeni dönemde de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ile birlikte kentin başka bir görünüme kavuşacağını söyledi.

 

157 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası