• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam261
Toplam Ziyaret12922304

DR. FATMA ŞEKER ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

01/12/2023

.


         Dr. Fatma Şeker, Şanlıurfa Karaköprü ilçesine belediye başkanlığı için aday adayı olarak başvurusunu gerçekleştirdi. Kendisi, belediye başkanı olmayı hedefleyen Şeker, ilçede herkesin işi aşı için gece gündüz çalışacak ve hiçbir kapıyı çalmadan geçmeyecektir. Anne şefkatiyle donanmış olan Şeker, ilçeye kadın eli değmiş olacak ve herkese hizmet etmek için çaba gösterecektir.

         Fatma Şeker, 1984 yılında Şanlıurfa'da doğmuş ve Karaköprü ilçesinde yaşamını sürdürmektedir. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa merkezde tamamladıktan sonra Kars Kafkas Üniversitesi'nde Biyoloji eğitimi alarak dereceyle mezun olmuştur. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Sosyal Hizmet Uzmanı ve Öğretmen olarak görev yapmış olan Şeker, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Liselerinde 6 yıl boyunca öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü olarak atanmış olan Şeker, Kadın Aile ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevini de başarıyla üstlenmiştir.

         Aynı zamanda akademik kariyerine de önem veren Fatma Şeker, 2013 yılında 'Şanlıurfa İli Asteraceae(Papatyagiller) Familyasının Florası' adlı Yüksek Lisans tezini sunmuş ve 2018 yılında ise “Şanlıurfa İli Lamiaceae (Ballıbabagiller)Familyasının Florası Bazı Taksonların Fitokimyasal ve Etnobotanik Özellikleri” adlı Doktora tezini tamamlamıştır. Şu anda Harran Üniversitesi'nde Meslek Yüksek Okulu ve Eczacılık Fakültesi'nde misafir Öğretim Üyesi olarak ders vermektedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın kurucusu olan Şeker, bu görevini sürdürmekte ve birçok kadın destek merkezi, sabır evi, kadın kütüphanesi ve ücretsiz dershanenin kuruluşunda önemli rol oynamıştır. Ayrıca Üreten Kadınlar Merkezi'nin de kuruculuğunu üstlenen Şeker, Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyesi olarak da aktif görev yapmaktadır. İngilizce ve Kürtçe dillerine hakim olan Şeker, evli ve iki çocuk annesidir.

         Dr. Fatma Şeker'in eğitim ve nitelikleri de oldukça etkileyicidir. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Botanik Doktora Programı'nı tamamlamış olan Şeker, Harran Üniversitesi'nde Biyoloji Anabilim Dalı Botanik Yüksek Lisans Programı'nı da başarıyla bitirmiştir. Lisans eğitimini ise Kafkas Üniversitesi'nde Biyoloji Bölümü'nde tamamlamış olan Şeker, eğitim hayatı boyunca üstün başarılar elde etmiştir. Tüm bu bilgilerle donanmış olan Fatma Şeker, Karaköprü ilçesine belediye başkanı olarak hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıklamıştır.

232 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
Hava Durumu
Saat
Site Haritası