• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret12912177

Akıl Ve Zeka Oyunlarında Kıran Kırana Yarış

13/04/2023

.


         Viranşehir Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulunda Akıl ve Zeka oyunları kültürü yapılan turnuvalarla git gide yaygınlaşıyor.

         Geçen sene 60 öğrencinin ve 20 okulun katıldığı Akıl ve zeka oyunları turnuvasına bu sene 35 Okul ve 120 öğrenci katılarak yoğun bir katılım sağlandı. Geçen sene yapılan turnuvada İmam Ebu Hanife İmam Hatip ortaokulundan Muhammed Salih DURBİN Kulami branşında önce ilçe sonra ilde ve daha sonra Türkiye finallerinde Şampiyon olarak bizlere büyük bir gurur yaşatmıştı.Bu şampiyonluk aynı zamanda ilçemizde  büyük bir ses getirerek Akıl ve zeka oyunlarına olan ilginin artmasını sağladı. 

         Turnuva geçen sene olduğu gibi bu sene de İmam Ebu Hanife İmam Hatip ortaokulu ev sahipliğinde yapıldı. Turnuva İlkokul kategorisinde: Equlibrio, Pentago,Mangala,Q-bitz ve Küre; Ortaokul kategorisinde ise Kulami,Reversi,Mangala, Pentago ve Küre branşlarında oynandı.Turnuva heyecan dolu dakikalara sahne oldu.Aileler ve Danışman öğretmenler tribünlerden maçları büyük bir heyecanla izlediler.Tur sonrası öğrenciler sevinçlerini Öğretmen ve Aileleriyle paylaştılar.Turnuva 5 tur üzerinden oynandı.5 tur sonunda kategorilerinde en yüksek puana sahip ilk 3 öğrenci  ödüllendirildi.Ödülleri  İlçe millî eğitim müdürü İbrâhim Yağan, şube müdürü  Sedrettin Uzundağ ve Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid  yarışmacılara takdim ettiler.

         Turnuva İlçe millî eğitim müdürü İbrahim Yağanın kapanış konuşması ile sona erdi.Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Viranşehir Millî eğitim müdürlüğü,İmam Ebu Hanife İmam Hatip ortaokulu müdürlüğü, koordinatör öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.


452 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası