• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam199
Toplam Ziyaret12917574

Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü

17/02/2023

***

   Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik ve çöp sevkiyatı için sabah saatlerinde deprem bölgesi olan Adıyaman’a gitti.
   Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Viranşehir Belediyesi ekipleri, Adıyaman’a yetiştikten hemen sonra bölgede temizlik çalışmalarına başladı.
   Viranşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor.
   Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı harekete geçen Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Adıyaman’da yoğun mesaiyle çalışmaya başladı. Temizlik ekipleri, kentte bulunan cadde, sokak ve ana arterlerde genel temizlik çalışmaları yürütecek.
   Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu deprem sonrası süreçte yaraların sarılması için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
   Başkan Ekinci yaptığı açıklamada, bütün ekip arkadaşlarıyla hem deprem bölgesinde hem de ilçe gelen depremzedeler için sahada olduklarını vurgulayarak şunları söyledi; “Viranşehir Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle, hem deprem bölgesinde hem de kentimizde misafir ettiğimiz depremzedelerin konaklama ve ihtiyaçları için 7/24 sahadayız. Yaraları sarma adına bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizi Adıyaman’a gönderdik. Ekiplerimize Adıyaman’da yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyorum. Bütün Türkiye’nin tek yürek olduğu bu büyük afetin yaralarını da inşallah hep birlikte saracağız. Deprem felaketinde Vefat eden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
218 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
Hava Durumu
Saat
Site Haritası