• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret12903073

GÜLPINAR” SİVEREK VE VİRANŞEHİR’E KADIN DOĞUM HASTANESİ SÖZÜNÜ ALDIK

29/08/2022

MİLLETVEKİLİ GÜLPINAR VE BAŞKAN ÇAKMAK STK TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ


         Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Belediye başkanı Ayşe Çakmak SİVİLDER''in davetine icabet ederek Paşa Konağı Sosyal tesislerinde  Siverek  STK temsilcileri ile bir araya geldi.

         Siverek'in yapılması gereken  hizmetleri konuşulduğu toplantıda Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi ve AB uyum komisyonu başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Belediye başkanı Ayşe Çakmak SİVİLDER onursal başkanı Koçali Aymaz yönetim Kurulu üyeleri ve başkanı Ayhan Ekinci, Gıda Maddeleri Ve Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, Maddeni Eşya  Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Haci İnan, Terziler Ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Mecit Yakar Fırat Gezginler Kulubü başkanı Ferit Akçalı yer aldı.

Siverek STK Temsilcileri Milletvekili Gülpınar ve Başkan Çakmak’tan talepleri

1-Kenttin Su Sorunu

2- KYK Öğrenci Yurdun faaliyete geçmesi,

3- Organize sanayi bölgesi çalışmaları,

4-200 Yataklı Siverek Devlet Hastanemizin Anju bölümüne Cihaz alımı

5-,Küçük sanayi sitesinin Kavşak ve Trafik sinyalizasyon yapılması, Sanayi içinde bulunan tehlike arz eden Elektrik direklerinin iptal edilip şebekesini yer altına alınması

6-Kadın Doğum Hastanesi için ek bina yapılması

7  Diyarbakır Siverek Yolu ve Siverek Hilvan  arası yol yapım işi

Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın STK Temsilcilerine yaptığı açıklamaları

         Siverek Kent merkezinde faaliyette olan kuyuların kurumasından dolayı kentte önemli ölçüde su sıkıntısı yaşamaktadır. Bunun için Şuski tarafından kuyu derinleşme çalışmaları ve Ek Yeni Kuyuların kazılarak vatandaşın su surununu birkaç güne kadar giderileceğini, ek olarak Kentimizi önemli bir ölçüde uzun yıllar hizmet verecek Fırat suyunu 2022 yıllı sonuna %99 bitirilip İçme suyu şehre verilecek bunun sözünü veriyorum.

         KYK Öğrenci yurdu ile ilgili iki sefer ihalesi yapılmış olup ihale eden firmaların girmemesinden dolayı ihale iptal edilmiştir. En kısa zamanda bununla ilgili bir formül bulunup kısa sürede onarımı yapımına başlanacaktır.

         Organize Sanayi bölgesi çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Kalan bölümü çalışmaları büyük hızla devam ediyor İş adamlarını bu bölgemize çekmek için girişimlerimiz devam ediyor

         200 Yataklı Siverek Devlet Hastanemizin Kardiyoloji Anju bölümüne Cihazlar alınmış olup kurulum aşaması için ilgili mercilerle görüşmeler devam ediyor.

        Küçük Sanayi Sitemizin Kavşak ve Trafik Sinyalizasyonu için gerekli müracaatlar yapılarak bu sorunu çözümü için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Tehlike arz eden Elektrik direklerinin şebekesinin yer altına alınması için   ilgili kurumu bilgi verilerek çalışmalar başlatılacaktır.

         Siverek'te yıllardan beri vatandaşlarımızın hizmetine vereceğimiz Kadın Doğum Hastanesinin yapımı ile ilgili Sağlık Bakanlığından Şanlıurfa'ya iki ilçeye yapımı için sözünü almış bulunmaktayım bunların biri Siverek diğeri Viranşehir ilçemizdir. Girişimlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.

         Diyarbakır Siverek Yolu tamamlamış Olup Siverek Hilvan arası Yolunda İhalesi yapılmış olup ödeneğin çıkmasını bekliyoruz bu yol ile ilgili gerekli yerlere iletişim halindeyiz biran evvel çalışmaların yapılması için girişimlerimiz devam etmektedir.

         Gülpınar Son olarak Siverek'imizin kalkınması ve hizmetlerin devamını önemsiyoruz.   Başta SİVİLDER olarak Siverek'te bulunan tüm STK üyelerine böyle güzel ve anlamlı bir toplantıda birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunları çözüm noktasında elimizden gelen ne varsa yapacağız dedi.

         Vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ve Başkanımız Ayşe Çakmak'a Memleketimizin kalkınması ve hizmetlerin devamı için Siverek STK başkanları olarak gelecek olan bu hizmetler için Vekilimiz ve Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtir bize düşen her görevde yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.

         Bu konularla emeği geçen başta vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ve Başkan Ayşe Çakmak'a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Kaynak: Siverek Hedef Gazetesi

1117 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası