• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam189
Toplam Ziyaret12911582

Kaymakam Önder Çengel Muhtarlar İle Toplantı Düzenledi

24/08/2022

.


         Viranşehir İlçe Kaymakamı Önder Çengel başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda kurum amir ve müdürlerinin de iştirak ettiği mahalle muhtarları ile toplantı yapıldı. 

         Kaymakam Çengel toplantıda yaptığı konuşmada; halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinlemek ve takibini yapmak için toplandıklarını belirterek: " Hem halkın hem de devletin temsilcisi olan muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını tespit noktasında muhtarlarımıza müracaat ediyoruz. Muhtarlarımız kurumlarımız ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. Ayrıca Kaymakam Çengel kamu kurumları ile muhtarların arasındaki iletişimsizliğin giderilmesi için her kurumdan bir personel görevlendirilmesini sağlayacaklarını belirtti.

         Toplantıda muhtarlarla; içme suyu şebekesi ve alt yapı çalışmalar ile ilgili ŞUSKİ tarafından gerekli çalışmanın yapılması, mahalle içi ve mahalleyi yol ağına bağlayan yolların yapılması ve mahalle içi sokaklara parke döşenmesi, alt yapı talepleri, okul,  taziye evi ve cami elektrik sorunlarının giderilmesi, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında metruk binalarla ilgili çalışmaların yürütülmesi, muhtarlarımızın daha etkin bir şekilde madde bağımlılığı ile mücadele ile ilgili sorunların giderilmesine ilişkin konular görüşüldü.

         Mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen İlçe Kaymakamı Önder Çengel, muhtarların sorularını tek tek cevapladı. Toplantıda dile getirilen talepler karara bağlanarak, alınan kararlar ve talep edilen konular ile ilgili çalışma yapılması ve sonuçların muhtarlarla ve ilgili kuruluşlarla paylaşılacağı belirtildi.

429 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası