• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret12914041

ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÇİFTÇİYİ DE ÜRETİCİYİ DE PERİŞAN ETTİ (Görüntülü)

.


            Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinde son dönemlerde meydana gelen elektrik kesintileri yüzünden üretici firmalar ve çiftçiler adeta perişan oldu.

            Viranşehir Organize sanayi bölgesinde hizmet veren Nana San firması yönetim kurulu başkanı İbrahim Beslenen yaşanan elektrik kesintileri yüzünden üretimde çok ciddi zarara uğradıklarını dolayısıyla sulama borusu üretemediklerinden ihracat ve bölge çiftçisine satış yapamadıklarını söyledi.

           

             Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinde yıllardan beridir hizmet veren Nan San sulama boruları firması Ülke içi satış ile beraber Afrika ülkelerine de ihracatta bulunuyor. Böylesine önemli bir kuruluşun tek derdi ise yapılan elektrik kesintileri. Konu ile ilgili firma önünde açıklama yapan İbrahim Beslenen şunları söyledi.:

            “Nan San sulama boru üretimi yapan bizler artık Dedaş’ın yüzünden üretim yapamıyoruz. Çiftçiler boru almaya gelmiş ama elektrik olmadığı için üretim yapamıyoruz ve çiftçilerimize satış yapamıyoruz. Dedaş’ın yüzünden fabrikamızı kapatacağız. Tohum ekimi yapan çiftçiler boru alamayınca onlarda zarar ediyor ve bizlerde bu durum devam ederse işçilerimizi işten çıkarmak zorunda kalacağız. Sadece bu ay ben 1 Trilyon 350 milyar TL elektrik borcu ödedim. Sorumluları göreve davet ediyorum” dedi.

            Sulama borusu almaya gelen çiftçiler ise “ Bizde tarlamıza tohumu ektik ve sulama borusu almaya geldik. Ama baktık ki boru yok. Üretim durmuş, dolayısıyla hem firma hem de bizler çok mağdur oluyoruz. Bir an önce bu elektrik sorununu kesin çözümünü bekliyoruz” dediler.

456 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası