• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam678
Toplam Ziyaret12912518

TÜRKİYE ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONUNA BU İLGİSİZLİK NEDEN?

21/06/2022

.


            Diyarbakır’da 4. düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finallerinde ''Kulami'' kategorisinde Viranşehir İmam Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu Öğrencimiz Mehmet Salih Durbin 75 il birincisinin katıldığı yarışmada Tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

            Yarışmanın üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen hiçbir resmi kurum tarafından taltif edilmeyen Mehmet Salih Durbin’i gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Fethi Güzelses evinde ziyaret etti. Güzelses’i karşısında gören Mehmet Salih sevinçle hoş geldiniz ederek içeriye buyur etti. Şanlıurfa’da eğitim seviyesinin tartışıldığı bir dönemde bu genç beyinlere sahip çıkılması adına ziyareti gerçekleştiren Güzelses Durbin ailesine teşekkür etti.

            15 Çocuklu bir ailenin ortanca gurubundan olan Mehmet Salih Durbin bu yıl LGS sınavına girerek hedefinin Şanlıurfa Fen Lisesi olduğunu belirtti. Viranşehir’de bu yıl çeşitli alanlarda İl, Bölge ve Türkiye dereceleri yapan şahıs veya guruplar taltif edilirken kendisi küçük ama yüreği büyük Mehmet Salih Durbin yinede hedefinden şaşmadan yoluna devam ediyor.

            Kulami alanında kendi kategorisinde önce İlçe, sonra İl daha sonrada bütün rakiplerini geçerek Türkiye 1. Si olan Mehmet Salih Durbin’in Rehber Öğretmenliğini Mehmet Salih Çetiner yaparken okul müdürü Zeki Kapat ise her türlü imkanı kendilerine sağlamaya çalıştı. İdolünün Selçuk Bayraktar olduğunu söyleyen küçük Mehmet Salih “ İnşallah bende büyüyüp vatanıma faydalı bir birey olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım. İnşallah Selçuk abimle de tanışıp onunda nasihat ve tavsiyelerini dinlemek isterim” dedi.

            Mehmet Salih Durbin’in babası Mehmet Ali Durbin ise oğlu ile gurur duyduğunu söyleyerek “ Okuduğu İmam Hatip okulu çocuğuma çok şey kazandırdı. Okul idaresine ve rehber hocamıza çok teşekkür ederim. İnşallah büyüklerimiz çocuğumuzun elinden tutarda insanlığa faydalı bir birey olarak yetişmesi sağlanır. Bu süreçte büyüklerimizden beklerdim ki bir teşekkür edilmesi çocuğumun üzerinde moral ve motivasyonunu artıracaktır. Başka da bir beklentim yoktur. Madem gençlere sahip çıkmamız gerekiyor diyenler bunun sözde olmadığını ispat etmelidir” dedi.

441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası