• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam39
Toplam Ziyaret12916565

.

01/04/2022

"Gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden bu illetin üstesinden hep birlikte geleceğiz."

   Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel başkanlığında, İlçe Emniyet, Sağlık ve Millî Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü ve merkez mahalle muhtarlarının katılımı ile Mahalle Komitelerine ilişkin Madde Bağımlılığı ile Mücadele Toplantısı gerçekleştirildi.
   Toplantıda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından İlçemizde uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede yapılan çalışmalar, koruyucu ve önleyici hizmetler ve yapılan rehberlik hizmetleri ile ilgili kapsamlı sunum gerçekleştirildi.
   Madde bağımlılığı ile mücadelede önemli bir misyona sahip İlçe Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu’na bağlı faaliyet yürüten Mahalle Komitelerinin sahada daha etkin bir şekilde faaliyet yürütmesi için toplantı gerçekleştirdik-lerini dile getiren İlçe Kaymakamı Önder Çengel: “ Sağlıklı bir toplumun önündeki en büyük engellerden biri uyuşturucu ve madde bağımlılığıdır. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ne yazık ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi daha çok hedef alıyor.
   Uyuşturucu madde iletti ile sahada yapacağımız mücadelede “Mahalle Komitelerinin” çok etkili çalışmalar ortaya koyacağına inanıyorum. Muhtar, imam, öğretmen, aile hekimi ve bir emniyet mensubu personelimizden oluşacak komiteler sahada diğer ilgili kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde çalışma yürütecekler. Mahalle komitelerimiz ile ayda bir toplantılar yaparak sorunlar ve çözüm önerilerini masaya yatıracağız. Bugün de ilgili kurum amirlerimiz ve görevli arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bağımlılığın önlenmesi ve mücadele edilmesi noktasında alınması gereken tedbirler, mahalle komitelerinin hayata geçirilmesi, kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın eşgüdüm ve işbirliği içerisinde topyekun yürütebileceği çalışmalar ile ilgili istişarede bulunduk Gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden bu illetin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” ifadelerini kullandı.
349 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
Saat
Site Haritası