• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam273
Toplam Ziyaret12916799

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDIK

17/02/2022

,


            17 Şubat 2017 tarihinde terör örgütü tarafından adliye binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Şehit Bekçi İbrahim Kete ve Öğrenci Şehit Ahmet Oktay Günak mezarları başında anıldılar.

            Anma programına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı  Aydın Tuncay, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı M. Rağıp Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Şanlıurfa ve Viranşehir Şehit ve Gazi Dernek Başkanları, Gaziler ve kurum amirleri katıldılar.

            İlk program Viranşehir Adliyesinde yapıldı. Burada Viranşehir’e gelen Vali Erin, Kaymakam Çengel, Başsavcılar Yeniçeri ve Tuncay adliye girişinde Şehitlerin resimlerinin bulunduğu yere karanfil bıraktılar.

            Protokol buradan Viranşehir’e 25 Kilometre uzaklıkta bulunan Karatepe mahallesine gelerek burada mezarı bulunan Bekçi Şehit İbrahim Kete’nin mezarını ziyaret ettiler. Mezara karanfiller bırakıldı ve Kur’anı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Mahmut Kaya burada Şehit İbrahim Kete, Ahmet Oktay Gün ak ve Şehitler için dua etti.

            Şanlıurfa valisi Abdullah Erin burada Şehit Eşine Kur’anı Kerim hediye etti. Çocuklarına da oyuncak hediye edildi. Şehit yakınları ile özel olarak ilgilenen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin onlar bizlere şehitlerimizin emanetidir dedi.

            Daha sonra Karatepe Mahallesinde bulunan Şehit İbrahim kete İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden heyet burada öğrenciler ile ilgilendi. 1. Sınıfta okuyan öğrencilere ilgi gösteren Vali erin çocuklara kimler Asker yada Polis olmak istiyor sorusuna karşılık çocuklar bir ağızdan biz olmak istiyoruz cevabını alınca sevindi. Onlarla yakından ilgilenen Vali Erin okulun durumu ile ilgili olarak bilgi aldı. Şehit İbrahim Kete2nin de mezarının bakımının yapılması talimatını verdi. 

            Viranşehir Cumhuriyet başsavcılığından yapılan basın açıklamasında; 17 02. 2017 tarihinde ilçemiz yenişehir mahallesi hakim-savcı lojmanlarına yapılan hain terör örgütü saldırısında 11 yaşındaki yavrumuz Ahmet Oktay Günak ile Kahraman bekçimiz İbrahim Kete şehit düşmüştür. bu günkü tören ile şehitlerimizi bir kez daha yad ederek şehit yevrumuz ile aynı saldırıda şehit olan kahraman bekçimiz ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz.
Aydın Tuncay/Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı

416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
Saat
Site Haritası