• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam622
Toplam Ziyaret12903399

Viranşehir Bizim Gazete bir ilki gerçekleştirdi

10/01/2022

.


         Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde  yayın hayatına devam eden Bizim Gazete, bir ilki gerçekleştirerek belediye basın büro çalışanlarına plaket verdi.

         10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle matbaada düzenlenen törende, bürolarda görev yapan gazeteciler adına plaket verildi.

         Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adına İbrahim Madenli’ye plaket verilirken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı adına ise Mahmut Uçmak’a verildi.

         Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Şükrü Dolaş, Harran Belediyesi’nden Ahmet Köse, Haliliye Belediyesi’nden Ahmet Hamdi Çiçek ve Eyyübiye Belediyesi’nden ise Halil Çap’a plaket verildi. Jüri özel plaketini de Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım aldı.

         Kamu kurumları basın bürolarında görev yapan gazetecilerin de unutulmaması gerektiğini belirten Bizim Gazete sorumlu yazı işleri müdürü Fethi Güzelses, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

         Yapılan hizmet ve faaliyetlerin halka anlatılmasının yolunun basın bürolarından geçtiğini dile getiren Güzelses, “Dikkatimi çeken hususlardan biriydi. Bu tür günlerde sadece özelde çalışan meslektaşlarımız akla geliyordu. Halbuki basın bürolarında çalışan meslektaşlarımızda bu işin mutfağında emek veriyor. Bizim dışarıda yaptıklarımızı onlarda kendi kurumlarında yapıyor. Biz dışarıda mesleğimizi icra ederken onlar da kurumlarının hizmetlerini aktarmak amacıyla emek veriyor. Bu noktada kamuoyunu bilgilendirme amacıyla çalışan tüm basın bürosu çalışanlarının da 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

         Katılımcıların ortak görüşü ilk defa yapılan böyle bir organizasyon için Bizim Gazeteye teşekkür etmek oldu. Heyetin en tecrübeli ismi olan ve katılımcılar adına konuşan Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü sorumlusu Şükrü Dolaş, ilk defa bir yerel gazeteden plaket aldığını söyledi.Basın bürolarına yönelik ilk defa plaket verildiğini aktaran Dolaş, plaketin çok değerli olduğunu kaydetti.

 

393 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası