• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam256
Toplam Ziyaret12912096

Viranşehir Belediyesi Kırsalda ki Başarısını Merkez İle Taçlandıracak mı?

12/11/2021

.


            Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci göreve geldiğinden bu yana özellikle kırsal alanda yaptığı hizmetler ile dikkat çekiyor.

            Daha önce haber merkezimize telefonla, mesajla veya sosyal medya üzerinden kırsal mahalle sorunları ile ilgili onlarca şikâyet geliyordu. Son dönemlerde planlı ve ekip ruhu ile yapılan başarılı çalışmalar bu şikâyetleri en asgari seviyeye indirmiş durumda.

            Şehir merkezinde Büyükşehir belediyesi ve Dedaş tarafından alt yapı çalışmaları ayrı ayrı yapılmak istenmiş ancak Başkan Salih Ekinci buna izin vermeyerek her iki kurumunda birlikte alt yapı çalışmasını organize etmelerini söyleyerek aylarca sürecek olan kazı çalışmalarını bir kalemde toparladı.

            Yenişehir Mahallesinde buna rağmen zaman zaman vatandaştan şikayetler gelince kazı çalışmalarına hız verilmiş ana arterler asfaltlanıp tali yolların kilitli taş ile döşenmesi için tüm çalışmalar başladı. Alt yapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma örneği sergileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci süreci zor olan bu durum ile halk sağlığının her şeyin üstünde olduğuna inanarak su tesisatının komple değişeceğini belirtti.

            Başkan Ekinci “ İçtiğimiz suyun nasıl ve ne şekilde bize ulaştığını çok yakın bir zamanda halkımız ile paylaşacağız” diyerek konunun ciddiyetine değindi. Alt Yapı çalışmaları her Belediye için olumsuz bir tablo vermesine rağmen bu süreçte halka anlatılması amacıyla Viranşehir Belediyesine büyük iş düşüyor. Elde ki verilerin halk ile paylaşılması ve ayrıca İmar sorununun ne aşamada olduğu konusunda halkı bilgilendirmek konusunda kamuoyunda ciddi bir beklenti var.       

               

292 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası