• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret12915128

VİRANŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SALGINA DAVETİYE ÇIKARIYOR

29/10/2021

.


            Pandemi döneminde 2. Yılın sonlarına doğru yaklaşırken mevsimsel gribinde baş aldığı bir dönemde Kemberli İmam Hatip Ortaokulu 1 yıldan bu yana susuzluk çekiyor.

            Viranşehir’de günde 2 bin çocuğun salgından dolayı Devlet Hastanesinde muayene edildiği bir dönemde Viranşehir İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Kemberli İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerini taşıma su ile mağdur ediyor.

            Kemberli Mahallesi Muhtarı İsa Talay yaşanan bu durumun 1 yıldan beridir devam ettiğini söyleyerek Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğünü duyarlı olmaya davet etti. Muhtar Talay yaşanan bu durumun daha iyi anlaşılması için Milli Eğitim Müdürünü empati kurmaya davet etti.

            Kemberli Mahalle Muhtarı İsa Talay” Okulumuz bir yıldan beridir su sıkıntısı çekiyor. Bu durumu defalarca İlçe Milli Eğitim Müdürüne söylememe rağmen bir türlü sorunu çözmediler. Bu yıl okulların açılması ile Öğrenciler okula başladı. Umudumuz belki bu dönemde su sorunumuzu çözerler diye bekledik ama bir türlü çözüm bulmadılar ve hep oyaladılar.

            Muhtar Talay sözlerine devamla” Çocuklarımızın ve Öğretmenlerimizin perişan olmaması için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Başkan Yardımcısı Rağıp Yıldırım’dan yardım talep ettik. Sağolsunlar okullar açıldığından beridir yardımcı oldular ama biz artık kalıcı çözüm istiyoruz. Bu salgın sürecinde çocuklarımızın hastalanıp perişan olmasını istemiyoruz. Lütfen artık sesimize kulak verin” diyerek görüş bildirdi.

            Corona Virüsü ile birlikte grip salgınının başını aldığı bu dönemde böyle bir ihmalkarlığın nasıl yapıldığı ve ne zaman çözüleceği merakla bekleniyor.

657 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
Saat
Site Haritası