• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam132
Toplam Ziyaret12911525

MUHTARLAR GÜNÜNDE KAYMAKAM ÇENGEL SORUNLARI DİNLEDİ

19/10/2021

.


            19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Viranşehir Hükümet konağında bir kutla programı düzenlendi. Programa Anıta Çelenk sunumu ve saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşının okunması ile devam edildi.

            Çelenk sunumu sonrası Viranşehir kaymakamı Önder Çengel Merkez ve Köy Muhtarlarını bir araya getirerek İlçede bulunan kurum amirleri eşliğinde geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Kaymakam Çengel” Muhtarlarımız bizlerin gözbebeği, eli ayağıdır. Onlara hak ettiği değeri vermek adına bugün bir araya geldik” dedi.

            İlçe Kaymakamı Önder Çengel’in Açılış konuşmasından sonra Muhtarlar kendi mahallelerinde var olan sorunları aktarma adına söz alarak sorunları dile getirdiler. Anında çözülmesi gereken sorunlara talimatı yerinde veren Kaymakam Çengel birçok kurumu doğrudan ilgilendiren sorunları da özel görüşmeler neticesinde çözüme kavuşturmak için not aldı ve aldırdı.

            Muhtarların sorunlarını dinledikten sonra kapanış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Çengel özellikle Covid-19 aşı programına uyulmamasına ve Madde Bağımlılığı konusunda Muhtarların dikkatini çekerek mutlaka işbirliği halinde bu sorunların çözümü için ortak hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

            Türkiye geneli aşı programında Şanlıurfa ve dolayısıyla Viranşehir’in sonuncu sırada kalmasın üzüldüğünü belirten Viranşehir kaymakamı Önder Çengel en kısa zamanda aşılama konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini muhtarlardan talep etti.  Yaklaşık 1 saatten fazla süren toplantı sonunda Kaymakam Önder Çengel katılımcılara teşekkür etti.

456 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası