• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam731
Toplam Ziyaret12912571

CUMHURBAŞKANLIĞI YEREL MEDYANIN SORUNLARINI DİNLEDİ (video)

16/09/2021

.


            Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü tarafından organize edilen yerel medya sorunlarına yönelik toplantı Şanlıurfa’da yapıldı.

            Basın kartı sahipleri ve yerel medya sahiplerinin katıldığı toplantı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti. Toplantıya yerel medya sahiplerinin yoğun katılımı dikkat çekti. Yerel gazete, TV, Radyo sahipleri toplantıda sorunlarını tek tek dile getirirken bu organizeyi yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına teşekkür ettiler.

            Sabah Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş Başkanlığında saat 10 da başlayan toplantıya. Bölge Müdürü Erdoğan Güvel, Basın İlan Kurumu Müdürü Rıza Kara, Gazeteciler ve medya kuruluşlarının  sahipleri katıldı. Toplantı da Viranşehir Bizim Gazeteyi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses temsil etti.



            Gelen heyet yapılan sunumdan sonra soru cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde yerel medyanın ortak noktası Resmi Kurumlar tarafından verilmeyen ilanlar (Doğrudan Alım veya Tercih Hakkı) çok tartışıldı. Gazetelerin kendilerine düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirilmesine karşılık hak ettikleri ilanlar bir türlü gönderilmemesi uzun uzadıya tartışıldı.

            Gazetecilerin temsilcileri ayrıca kendilerinin ve çalışanlarının tüm vergi ve sigortalarını yatırmaları ile resmi tüm prosüdürleri yerine getirmelerine rağmen ortalıkta dolaşan gazeteci adı altında faaliyet gösteren kişilerin resmi makamlar tarafından daha çok rağbet gösterilmesine de bir çözüm bulunmasını talep ettiler. Gazete sahipleri” Onlarda bizim taşıdığımız yükümlülüğü yerine getirsinler beraber çalışalım. Artık bu soruna bir an önce son verilmeli ve İnternet basın yasası bir an önce çıkarılmalıdır” dediler.

            Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü Toplantı sonunda heyet toplu fotoğraf çekimi yaptı ve daha sonra yemek ikramına geçildi. Heyet Başkanı Gazeteci Ekrem Kızıltaş” Burada belirtilen sorunların tamamı kamera kayıtları altında yetkililere verilip gerekli değerlendirme yapılacaktır. Bizlere gösterdiğiniz ev sahipliği için teşekkür ederim” dedi. Görüntü Kaynak: Edessa TV

604 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası