• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret12917411

Telefoncular futbol Turnuvası Nefes Kesti

14/07/2021

.


            Viranşehir Telefoncular Derneği Halı saha futbol turnuvası yapılan final maçı ile birlikte sona erdi.

            Şırnak Mahallesinde Viranşehir Belediyesine ait Abdullah Erin parkı yerleşkesinde bulunan halı sahada 20 gün süren turnuva sona erdi. Turnuvanın finaline kalan iki takım gece 21.00 De başlayan maçı nefesleri kesti. Büyük bir çekişme içinde geçen maç seyirciler tarafından hayranlıkla izlendi.

            Final Maçını Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım, Telefoncular Derneği Başkanı Mehmet Uyanıkli ve kalabalık bir halk topluluğu izledi. Maç sonunda duygularını dile getiren Başkan Ekinci” Viranşehirli gençlerimizin ortaya koyduğu performansa gerçekten hayran kaldım. Avrupa Futbol Şampiyonasını aratmadı. Final maçı da zaten bunu gösterdi. Maçta heyecan son saniyelere kadar devam etti. Ben her iki takımı da kutluyorum. Bu organizasyonu yapan Viranşehir Telefoncular derneğini tebrik ediyorum” dedi.

               Viranşehir Telefoncular Derneği Başkanı Mehmet Uyanıkli ise “ Öncelikle final maçımıza gelen Viranşehir Belediye Başkanı Sayın Salih ekinci beye teşekkür ediyorum. Bu sahayı bize tahsis ettiler ve gençlerimiz de bu turnuvayı böyle güzel bir sahada tamamladılar. Finale kalan her iki takımımızı ve turnuvaya katkı sunan tüm takımlarımızı centilmence mücadele etmelerinden dolayı tebrik ediyorum. Maçlar sonunda dostluk kazanmıştır” dedi.

            20 gün süren turnuvaya 16 takım katıldı. Final maçı sonrası Şampiyon olan Acet İletişim rakibi Nasa İletişimi penaltı atışları sonunda 5 – 4 yendi. Maçta normal süre 5 – 5 sona erdi. Maç sonunda Şampiyona kupasını Başkan Salih Ekinci’nin talebi üzerine halı saha nöbetçisi tarafından verildi. Başkan Ekinci’ye de desteklerinden dolayı plaket verildi. En centilmen takım ve En centilmen 2 futbolcu da plaket aldı. 

376 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
Hava Durumu
Saat
Site Haritası