• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam108
Toplam Ziyaret12916967

Üniversite Sınavında Öğrenci ve Velileri Şartlar Zorladı

27/06/2021

.


            Viranşehir’de 26 ve 27 Haziran 2021 tarihinde yapılan TYT ve AYT sınavları Öğrenciler ile birlikte velileri de strese soktu.

            Viranşehir dışından gelen vatandaşlar ile birlikte Viranşehir’de ikamet eden vatandaşlar ilk sınava girecekleri okulları bulmakta güçlük çekti. Özellikle Viranşehir dışından gelen misafirler okulları bulmak için konum kullandılar ama kullandıkları konumlar onları okulların daha önce ki adreslerine yöneltti.

            Hal böyle olunca okulunu bulmakta güçlük çeken velilere vatandaşlar sahip çıkarak yol gösterdiler. Sınav yerine geç kalan veliler ise Öğrencilerini zamanında okullara yetiştiremedikleri için sınava giremediler. Okulu bulmakta zorlandıklarını belirten veliler “ Gitti evladımızın 1 yılı” diyerek üzüntülerini dile getirdiler. Geç kalan öğrenciler ise baygınlık geçirerek hastaneye bile kaldırılanlar oldu.

            Viranşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi velilere yönelik su ikramına bu yılda katıldı. İlk gün varoşlarda bulunan okul civarında ki veliler su bulamada uyarımıdan sonra  2. Gün Viranşehir Belediyesi buraya su ikmali yaparak velilere destek çıktılar. Suyu alan veliler ikramda bulunan Viranşehir belediyesine teşekkür ettiler. Viranşehir belediyesi ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda Öğretmenevi önünde bir danışma masası kurdu.

            İlk gün sınava yetişemeyenler ile birlikte kimliğini evde unutan 16 vatandaş Nüfus müdürlüğünce temin edilen kimlik ile sınava girebildi. Okul önüne gelip kimliğini unutan öğrencilere Polis ve vatandaş yardımcı oldu. Vatandaş araçlarını, cep telefonlarını Öğrencilere tahsis ederek Kimliklerini yetiştirmeye çalıştılar.

            Sınavın 2. Günü Dedaş büyük bir skandala imza atarak sınav esnasında tam 1.5 saat elektrik kesintisine gitti. Özellikle Engelli adayların elektriğin gitmesi ile çok zor anlar yaşadığı bilgileri gelirken gazetemiz ise kesintiyi an be an sosyal medya üzerinden yetkililere bildirdi. Dedaş yetkililer kesintiye ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. 

422 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
Saat
Site Haritası