• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam69
Toplam Ziyaret12916595

KAYMAKAM DERECİ’DEN KURUMLARA RESMİ İLAN UYARISI

25/06/2021

.


            Son iki yılda resmi ilanlarda Viranşehir ve Şanlıurfa ilçelerinde yaşanan düşüş % 80 lere varınca Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Müdürü Osman Bolluk ve İletişim Daire Başkanlığı Bölge Müdürü Erdoğan Güvel ilçelere ziyarette bulunarak bu duruma dikkat çektiler.

            Bu çerçeve de Viranşehir’e gelen heyet başta Viranşehir Kaymakamlığı olmak üzere bazı resmi kurumları ziyaret ederek gerekli görüşmeleri yaptılar. Viranşehir Kaymakamı Ömer dereci var olan duruma şaşırarak böyle bir düşüş ciddi bir durumdur diyerek bu konuda resmi kurumları uyaran bir yazı gönderdi.

            Söz konusu yazıda” Kamu hukukuna tabi oluşan veya kamunun denetimi altında bulunan veyahut kamu kaynağı kullanan kamu kurum ve kuruluşlarının yapacakları ihalelerde uygulanacak esas ve usuller 4734 sayılı kamu ihale kanunu ile düzenlenmiştir.  Kanunun 2.maddesinde belirtilen” İdarelerin kullanımda bulunan her türlü kaynaktan karşılanan mal veya hizmet alımları ile yapım işlerinin ihaleleri bu kanun hükümlerine göre yürütülür” Bu bağlamda; İlçemizde kamu kurumlarımızca yapılacak olan ihalelerde ve doğrudan teminlerde; Kamu zararının oluşmaması adına ve şeffaflık ilkesi kapsamında ilgili basın ilan kurumundan yetkili yerel basına ilan verilmesi, her türlü mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinde, 4734 sayılı kamu ihale kanunu hükümleri çerçevesinde işlem tesis edilmesi kanuna aykırı aksaklığa meydan verilmemesi hususunda Bilgi ve Gereğini Önemle rica ederim”.

            Üstte yazılan yazı Viranşehir’de bulunan tüm resmi kurumlara gönderilerek bu konuda gereken hassasiyetin sağlanması talep edildi. Şimdi Resmi kurumlar Şanlıurfa Valiliği Genelgesi ile Kaymakamlık yazısına istinaden ne yapacakları merakla bekleniyor.

            Başkan Erdoğan'da İhale ve İmar konusunda son dakika açıklamada bulundu. Başkan Erdoğan" İmar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde adil bir şekilde çalışın. İhaleleri canlı yayınlayın." dedi. 

508 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
Saat
Site Haritası