• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam501
Toplam Ziyaret12913109

CUMHURBAŞKANLIĞI BÖLGE MÜDÜRÜ VE BİK Ş.URFA MÜDÜRÜNDEN VİRANŞEHİR ÇIKARMASI

09/06/2021

.


            Cumhurbaşkanlığı İletişim Bölge Müdürü Erdoğan Güvel ve Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Bolluk Resmi kurumları ziyaret amacıyla Viranşehir’e çıkarma yaptılar.

            Viranşehir’e gelen heyet ilk olarak Viranşehir Bizim Gazete tesislerini ziyaret etti. Gazeteye gelişinde İmtiyaz sahibi Furat Bilen ve Sorumlu yazı işleri Müdürü Fethi Güzelses tarafından karşılandı. Ziyaretlerinin Resmi İlan alan Viranşehir Bizim Gazeteye destek amaçlı olduğunu belirten heyet “ Son  dönemde gazeteye gelen ilanlar sayısında çok ciddi düşüşler gözlendi. Bunun sebebinin araştırmak ve değerli Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’nin bizi davetine icabet etmek için sizleri ziyaret etmeye karar verdik. İnşallah Başta Sayın Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ve ilgili birimlerin kurum amirlerini (İcra Müdürlüğü ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü) ziyaret edeceğiz” dedi.

            Heyet Gazetemizden ayrıldıktan sonra beraberlerinde sorumlu yazı işleri müdürümüz Fethi Güzelses ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci’yi ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Ömer dereci konuklarını makamında kabul etti. Kaymakam Dereci” Viranşehir’in tek basın kartı sahibi gazetecisi Fethi Güzleses ve Resmi ilan alan Viranşehir Bizim Gazeteyi sahipsiz bırakmamak adına davetimize icabet eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Bölge Müdürü Erdoğan Güvel ve Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Bolluk’a teşekkür ediyorum. Gerçek manada gazetecimize ve gazetelerimize sahip çıkma adına bizi ziyaret eden heyette taleplerimizi ileteceğiz. Aylardır ilan alamayan gazetelerin durumu çok ciddi manada sıkıntılı. İlanların gelmeme sebebi araştırılacak. Sayın Valimiz Abdullah Erin bu yönde daha önce genelgeleri var. Bu genelgeye istinaden Viranşehir’de bulunan tüm Resmi kurumlarımıza yazı yazılıp ilanların gazetede yayınlanmasını sağlayacağız” dedi.

            Heyet daha sonra Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek ilanlar konusunu görüştü. Buradan Viranşehir İcra Müdürlüğüne geçerek  Şerife Abaz’ı ve daha sonra Viranşehir İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne geçen Heyet İbrahim Yağan’ı Makamında ziyaret etti. İlanlar konusunda kendisine bilgi verildi. Tüm yapılan toplantılardan sonra bir rapor hazırlayacağını belirten heyet raporu Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teslim edeceklerini belirtti. Heyet yoğun ziyaret trafiğinden sonra Viranşehir’den ayrıldı.  

597 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası