• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam139
Toplam Ziyaret12917276

VİRANŞEHİR’DE FİLİSTİN DAYANIŞMA ÇADIRI KURULDU

26/05/2021

.


            Viranşehir’de bulunan 26 sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek Filistin’de yaşanan Siyonist zulmünü duyurmak, onlara destek olmak ve Şehitleri anmak adına Filistin ile Dayanışma Çadırı kurdu.

            Viranşehir’in Yenişehir Mahallesi tren yolu parkı batı kapısında kurulan dayanışma çadırının açılışı yapıldı. Açılışa siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı. Resim sergisi ve çeşitli görsellerin kullanıldığı dayanışma çadırına ilgi yoğun oldu.

            Viranşehir’de bulunan 26 STK adına konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Viranşehir Temsilcisi Ahmet Bilen” Filistin’de yaşanan katliamı dünyaya duyurmak, Filistin halkı ile dayanışma içinde olduğumuzu göstermek ve Gazze başta olmak üzere filistin’de şehit olan kardeşlerimizi Rahmetle anmak adına bu etkinliği yapıyoruz. Hemen hemen her yıl aynı manzarayı yaşadığımız Filistin’de artı8k bu zulmün durması ve Mescidi Aksa’nın tamamıyla özgürlüğe kavuşması için herkesin bir araya gelip kenetlenmesi gerekiyor. Bugün burada bir araya gelen sizler Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadığını birkez daha göstermiş oldunuz, katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür edrim” dedi.

            Daha sonra toplu olarak Filistinde yaşanan dramı anlatan foto sergisi gezildi. Oluşturulan yardım sandığına bağış yapıldı. Bir çocuk bayramda topladığı harçlığını ve bir bayan elinde ki bilekliğini bağışlarken bazı öğrenciler cep harçlıklarını Filistin’e bağışladığı görüldü.

670 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
Saat
Site Haritası