• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam388
Toplam Ziyaret12912996

Şanlıurfa’da uydu yayını yapan KANALURFA “İlçe Turu” kapsamında Viranşehir ilçesine gelerek

Şanlıurfa’da uydu yayını yapan KANALURFA “İlçe Turu” kapsamında Viranşehir ilçesine gelerek ilçenin sorunlarına ışık tuttu.

Bir otelde düzenlenen programa Viranşehir Devlet Hastanesi Baştabip yardımcısı Dr. İbrahim Turan, Büro Memur-Sen başkanı Dinçer Sayan ve Egem Derneği başkanı Halillullah Bağcı katıldı.

 

KANALURFA ekibi düzenlenen program kapsamında vatandaşlara yaptığı röportajlarda Viranşehir’in en önemli sorunları nelerdir? Sorusuna genel olarak elektrik, altyapı, bozuk köy yolları ve mecliste kendilerini temsil eden bir Milletvekilinin olmaması sorunları dile getirildi.

 

 Vatandaşlarla yapılan röportaj sonrası düzenlenen programda ilçenin sorunları daha kapsamlı şekilde ele alındı. Programda ilçenin sorunları ve sorunların Çözüm yolları arandı.

 

KANALURFA ekranlarının en çok izlenilen “İlçe Turu”  program yapımcısı Hüseyin Acı’nın hazırlayıp sunduğu Programa Konuk olarak Viranşehir Devlet Hastanesi Baştabip yardımcısı Dr. İbrahim Turan, Büro Memur-Sen başkanı Dinçer Sayan ve Egem Derneği başkanı Halillullah Bağcı katıldı.

 

 Dr İbrahim Köran ilçenin 1 yılda sağlık alanındaki gelişimini, 200 yataklı devlet hastanesi inşaatının son durumu ve ilçenin genel olarak sorunlarına değindi. Diğer konuklar ise ilçedeki eğitim, ulaşım, siyaset altyapı üstyapı, gibi sorunları ele aldı ve çözüm yollarını açıkladılar. Düzenlenen program yaklaşık 1 saat sürdükten sonra sona erdi.



2911 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası