• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam272
Toplam Ziyaret12913725

TAKIMLARIMIZIN MAÇLARI

  BAŞAK SPOR KENDİRİ BİÇTİ: Başak Spor 2 – Kendir Spor 1:   Şanlıurfa 1. Amatör kümede mücadele eden Başak spor kendi evinde ağırladığı kendir sporu 2 – 1 yenmeyi başardı. İlk yarısı golsüz biten maçta göller ikinci yarıda geldi.

İLGİNÇ GOLLER: Bu maçta en çok dikkat çeken olaylardan biriside atılan göllerin tamamının futbolcuların kendi kalelerine gol atması oldu. Hiçbir futbolcu kendi takımı adına gol atamadı. Maçtan önce ise Başak spora emeği geçenlere birer plaket verildi.

 

SANAYİ HAKEMİ GEÇEMEDİ: Sanayi spor 1 – Yeni Hal Spor 1: Sanayi spor kendi evinde oynadığı maçta Yeni Hal sporu geçemedi ve rakibine puan kaptırdı. Karşılaşma boyunca Hakem tüm takdir hakkını rakip takımdan yana kullanması ise dikkat çekti. Birçok futbolcusundan yoksun çıkan Sanayi spor rakibine puan kaptırmaktan kurtulamadı.

 

BELEDİYE SPOR GÜÇ KAYBEDİYOR: Bozova Spor 2 – V.Şehir Belediye Spor 0 : Geçen hafta Viranşehir derbisinde Sanayi spora yenilen Belediye spor bu hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Bozova spora yenilmekten kurtulamadı. Takımın üst üste aldığı mağlubiyetlerden sonra teknik heyetin bu gidişe bir çare bulması bekleniyor.   



2392 kez okundu

Yorumlar

spor     23/02/2011 01:39

spor kulüplerimizin bunca başarıdan sonra viranşehir halkımızın bu kadar duyarsız kalmasına bir anlam vermiş değilim başta memleketimizin önde gelen abilerimize ,siyasetçi ve amirlerimize sitem etmek lazım bunca gençlerimiz aç aç maçlara gitmekte kuüplerimiz bir lisans ücretti ödeyememekte olup sporcu bu sebeplerden dolayı antremanlara dahi gelmemekte kulüpler kapanma noktasına gelmiş ve bu duyarsızlık devam etmekte olup şampiyonluğa giden takımlarımızın en büyük rakipleri memleketimizi sömüren büyüklerimizdir ve helal değil harram olsun bu memleketi sömürenlere
mustafa etli

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası