• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret12909434

İlçe Sağlık Müdürü Yıldırım Gazetemizi Ziyaret Etti Ve Uyardı

12/01/2021

.


            Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Doktor Vecdi Yıldırım ve sağlık görevlisi Çetin Ulumaskan gazetemizi ziyaret ederek pandemi ve aşı konusunda görüşlerini paylaştılar.

            İlçe Sağlık Müdürü Doktor Vecdi Yıldırım Covid-19 salgını ile ilgili görüşlerini belirterek” Son alınan tedbirlerden sonra Ülkemiz genelinde başlayan düşüş ilçemizde de görülüyor. Ancak bu durum bizi asla rehavete kaptırmamalı. Almamız gereken önlemlere her zaman olduğu gibi dikkat etmeye devam etmeliyiz. Vaka sayısı şu an merkeze göre köylerde daha fazla, bunun sebebi de temas konusunda hala gereken hassasiyet gösterilmediğindendir” dedi.

            Aşı çalışmaları hakkında da görüş bildiren doktor Vecdi Yıldırım” Aşı çalışması için ilçe olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bakanlığımız tarafından öncelik tespit edilenler sırası anlayışı ile aşı çalışmamız tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde de başlayacak. Bunun için önce sağlık çalışanları aşılanacak. Aşı konusunda vatandaşlarımızdan da hassasiyet bekliyoruz. Bu siz değerli basın aracılığı ile duyurmak için bugün biz bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

            Gazetemiz sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses ise” Salgının başladığı günden bu yana Gerek Sağlık Bakanlığı, Gerek İl Sağlık Müdürlüğü ve gerekse İlçe Sağlık Müdürlüğü bizlerden hangi konuda yardım talep etmiş ise biz her zaman onu yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Halkımızı salgın ve aşı çalışması konusunda da uyarmaya devam edeceğiz. İnşallah en kısa zamanda bu hastalık tüm insalığı terk eder ve dünya rahat bir nefes alır” dedi.

714 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası