• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam509
Toplam Ziyaret12913117

Avrupa Şampiyonu Viranşehirli Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor (GÖRÜNTÜLÜ)

12/01/2021

.


         Kariyerinde Bölge, Türkiye ve Avrupa Kink Boks Şampiyonluğu bulunan Viranşehirli hemşerimiz Nüsret Fethi Yakşi Dünya Şampiyonluğu için 14 Şubat 2021 pazar günü ringe çıkacak.

         Uzun yıllar önce mevsimlik işçi olarak Yozgat'a çalışmaya giden Nüsret Fethi Yakşi'nin ailesi daha sonra geri dönmeyip Yozgat'a yerleşir. Küçük yaşta dövüş sporlarına merak saran Fethi Yakşi önce 11 yaşında Yozgat Bölge şampiyonu olarak dikkatleri üstüne çeker. İstanbul'dan gelen menejerler aracılığı ile Beşiktaş spor kulübüne kaydını yaparak burada ki macerası başlar. Daha sonra gönül verdiği Fenerbahçe spor kulübüne geçerek burada 7 yıl boyunca kariyerinde başarıdan başarıya koşar.

         Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ayrılması sonucu Fenerbahçe kulübü sözleşmeyi fesh ederek buradan ayrılmak zorunda kaldı. Bu süreçte bir çok başarıya imza atan Yakşi Bölge Şampiyonlukları, Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. Azimle çalışmaya devam eden Nüsret Fethi Yakşi'yi Hakem Kurulu üyesi Cengiz Pank onu keşfedip Profesyonelliğe terfi ettirdi. Bu süreçte de 3 Bölge 1 Türkiye ve 1 Avrupa Şampiyonluğu elde etti.




         Nüsret Fethi Yakşi'nin Başarıları Almanların dikkatini çekti. Milyarlarca para teklif etmelerine rağmen o bunu kabul etmedi. "Ben Türk'üm ve Türk forması altında dövüşeceğim" dedi. İstanbul Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Barosu ve Kars bölgesi bana tekliflerde bulundu. Şu anda Gebze'de dünya şampiyonluğuna hazırlık için tam zamanlı antreman yapıyor. Yakşi "2 Milyondan fazla Şanlıurfa'nın bana sahip çıkmasını bekliyorum. Tüm hemşerilerimden de dua bekliyorum" dedi.

         14 Şubat 2021 tarihinde Yunan rakibi ile Dünya Şampiyonluğu maçına çıkacak olan Nüsret Fethi Yakşi Viranşehir Bizim Gazete aracılığı ile tüm hemşerilerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.

1142 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası