• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret12911205

AK PARTİ VİRANŞEHİR TEŞKİLATI’NIN İSTİFASI İSTENDİ

    Viranşehir ilçesi Adalet ve kalkınma Partisi ilçe Teşkilatı’nın istifası istendi. Ak Parti il başkanlığı Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre yönetimin en kısa sürede istifa edip seçilecek olan yeni ilçe Başkanı’nı etkin bir teşkilat oluşturmasının amaçlandığı öğrenildi.

 

    Viranşehir ve Ceylanpınar Ak Parti ilçe başkanları 12 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmaları sebebiyle partilerinden istifa etmesi üzerine yeni bir başkan atamak üzere harekete geçen Ak Parti genel merkez yeni gelecek ilçe başkan’ın daha rahat etkin bir teşkilat oluşturması için ilçe teşkilatının istifasını istedi. Ak parti genel merkez ve Şanlıurfa il başkanlığı parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Belirlenecek yeni başkan’ın etkin bir teşkilat oluşturması imkanı sağlanması amacıyla istifaların istendiği belirtildi.

     Alınan son dakika habere göre acil bir toplantı yapan Ak Parti İlçe yönetim kurulu toplu istifa kararı aldı. Alınan bu kararı da ilçe Başkan vekili Eyyup Öztürk’ün İl yönetimi ile giderek Ankara’da ki genel Merkeze sunacakları öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mükri Çelenk’’ Bizler birer neferiz. Yeni atanacak arkadaşlarımız ile omuz omuza çalışmaya hazırız çünkü bizim için Partimizin menfaati önce gelir’’dedi. 



2516 kez okundu

Yorumlar

degişim     16/02/2011 15:29

bir ilçede yıllardan beri halkın derdini,dileğini,sevincini,bir milletvekili neferi ile seçemeyen sevgili viranşehir ileri gelenleri parti kapatılsa ne değişirki,elektirk problemi olan bir mahalle muhtarıının elinden bişey gelmiyorsa arayacağı derdini söyleyeceği bir parti açık olsa ne olur olmasa ne,dert çok allah hepimizi ıslah etsin diyorum,inşallah 30 tane milletvekili çıkarır ilçemiz,ama tek bişey söyliyebilirim üzülerek şimdiden boşuna masrafa girmeyin çünkü 7.cı sıradan sonrası viranşehir için boş o sıralamada viranşehire verilmez
Misafir - muhtar

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası