• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam244
Toplam Ziyaret12902588

VİRANŞEHİR DERBİSİ NEFES KESTİ

   VİRANŞEHİR BELEDİYE: 1 – 3 SANAYİ SPOR:  Şanlıurfa birinci amatör kümede mücadele eden iki takımımız Belediye spor ve sanayi spor hafta sonu şehir stadında karşı karşıya geldiler. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta tam bir futbol şöleni vardı. İlk yarısı sanayi sporun 1 – 0 üstünlüğü ile kapanan maçta ikinci yarıda da aynı güzellik vardı. İkinci yarıya hızlı başlayan Sanayi spor beş dakika içinde iki gol atınca bir anda durumu 3 – 0 yaptı. Karşılaşmanın sonlarına doğru bir gol bulan belediye spor karşılaşmadan 3 – 1 yenilmekten kurtulamadı. Belediye spor haftaya Bozova deplasmanına giderken, Sanayi sporda kendi evinde Yeni Hal sporu konuk edecek.

    KARŞIYAKA: 4 – 2 GAP SPOR: 2 Şanlıurfa süper amatör liginde mücadele eden Gap spor deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka spora 4 – 2 yenilmekten kurtulamadı. İlk yarısı 1 – 1 biten maçta ikinci yarıda niyazinin sakatlanarak çıkması takımı olumsuz etkiledi ve gap spor 4 – 2 yenilmekten kurtulamadı. Gap spor haftaya Karaköprü deplasmanına gidecek.

   BAŞAK SPOR: 4 – 2 Çamlıdere: Şanlıurfa birinci amatör kümede mücadele eden takımlarımızdan Başak spor kendi evinde konuk ettiği Çamlıdere sporu 4 – 2 yenerek eli boş gönderdi. İlk yarısı 2 – 2 biten maçın ikinci yarısına fırtına gibi giren başak spor 2 gol bulunca rakibini yenmeyi başardı. Başak spor haftaya kendi evinde Kendir sporu ağırlayacak. Bu arada Başak sporun Başkanı İsmail Aksu’’Takımlarımızın bu yıl gösterdiği performans ortadadır. Hemen hemen hepimiz birinci amatör ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Gerek etkili ve yetkililerimiz gerekse halkımız bu konuda bize maddi ve manevi yardımda bulunmalıdır. Bu gençliğe sahip çıkmalıdır. Bu konuda bütün takımlarımıza manevi desteğini veren BİZİM GAZETE’YE de teşekkürü bir borç biliyorum. Gönül isterdi ki her kes bu konuda gazetemizin gösterdiği hassasiyeti göstersin’’dedi.    



2244 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası