• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam280
Toplam Ziyaret12912120

Başkan Ekinciden Koronavirüs' Denetimi

07/08/2020

.


         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, şehir merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Başkan Ekinci denetimler sırasında esnaflara maske dağıttı. Basına açıklamada bulunan Başkan Ekinci, "Bugünkü amacımız, vatandaşa ceza yazmak değil. Bizim amacımız, farkındalık oluşturmak" dedi.

         Türkiye genelinde bugün gerçekleştirilen denetimler kapsamında,Viranşehir 'de  ekipler sahaya indi.  Viranşehir belediye başkanı  Salih Ekinci, belediye başkan yardımcısı Ragıp Yıldırım ve zabıta ekipleri farkındalık oluşturmak amacıyla denetimlere katıldı.Dört ana cadde ve  alışverişin yoğun yapıldığı alanlarda denetim yapan  Başkan Ekinci, kurallara uyulması konusunda vatandaşı ve esnafı uyardı.

         Başkan Ekinci, "81 ilimizde eş zamanlı olarak  başkan yardımcımızla birlikte   maske ve sosyal mesafe denetimi yaptık. Yapılan denetimler hayatımızın her alanını kapsayacak alanlarda yapılıyor. Tüm ekiplerimiz sahada denetleme yapıyor. Bugünkü amacımız vatandaşa ceza yazmak değil. Bizim amacımız farkındalık oluşturmak. Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalıdır. Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. onun için bugün vatandaşlarımıza hem maske dağıtımı yaptık hemde  kurallara uymaları için tavsiyelerde bulunduk  inşallah hep beraber  bu pandemiden kurtuluruz." diye konuştu.

337 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası