• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam216
Toplam Ziyaret12911609

KAYMAKAM DERECİ’DEN SESLİ UYARI" RİSKİ HEP BİRLİKTE ORTADAN KALDIRALIM"

30/06/2020

.


            Viranşehir Kaymakamı Ömer dereci son dönemde Viranşehir’de artan Covid-19 vaka sayısı üzerine sesli mesaj yayınlayarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci 1 Haziran itibarı ile Yeni Normalleşme hayatından sonra Viranşehir’de görülen vaka artışı sonucu sesli mesaj üzerinden sosyal medya ve yerel basın aracılığı ile vatandaşlara uyarılarda bulundu.

            Kaymakam Dereci” Salgının başladığı günden bu yana Viranşehir’de başarı ile uygulanan mücadelenin sekteye uğramaması adına birkaç hususu belirtmek isterim. Belirli bir zaman dilimi içinde yapılan virüsle yoğun mücadele sonunda ülkemiz bir çok yasağı kaldırmış bulunmaktadır. Bu virüsün etkisini kaybettiği anlamına gelmemeli ve Maske-Mesafe ve Hijyen kurallarını terk etmeden kararlı mücadele devam ettirilmelidir” dedi.

            Kaymakam Dereci sözlerine devamla” Son süreçte ilçe genelinde vaka artışlarını analiz ettiğimizde ve virüsün hangi kaynaklardan bulaştığını incelediğimizde gördüğümüz tablo şudur; Taziyeler, Asker uğurlamaları, ev ziyaretleri, toplu yemekler ve nikahlar en yüksek bulaş riski faktörleridir. Bu faktörler vaka sayımızda artışlar oluşturmuştur. Bu durum sağlık ve kolluk kuvvetleri ile ortadan kaldırılacak riskler değildir. Bu riski bertaraf etmemiz için birlikte mücadele etmemiz şarttır. Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz.

            Değerli hemşerilerim, hepimiz için hane ziyaretleri ve kalabalık organizasyonlardan kaçınalım ve sevdiklerimize bu büyük acıları yaşatmayalım. Zorda bir olalım. Bunu da aşacağız İnşallah” dedi.

443 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası