• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret12911603

TAKIMLARIMIZDAN 3 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET

       GAP SPOR 4 – ANADOLU GENÇLİK 1: Şanlıurfa Süper Amatör ligde mücadele eden Gap spor kendi karşılaştığı Anadolu Gençlik sporu 4 – 1 mağlup etmeyi başardı. Birçok as futbolcusundan yoksun bir şekilde sahaya çıkan Gap spor bu galibiyet ile moral buldu. Maçın ilk yarısı ise 1 – 1 berabere sonuçlanmıştı. Takım oyunu sergileyen Gap sporun bu galibiyeti futbolcular üzerinde bir öz güven oluşturduğu gözlendi. Gap spor haftaya Şanlıurfa’da Karşıyaka ile karşılaşacak.

      SANAYİ SPOR 4 – EYUP SPOR 2: Birinci amatör kümede mücadele eden Viranşehir Sanayi Spor kendi evinde karşılaştığı Eyup sporu mağlup ederek puansız gönderdi. Çok etkili ve göze hoş gelen bir futbol oynayan Sanayi spor aldığı bu galibiyet ile önümüzde ki hafta Viranşehir derbisin de karşılaşacağı Viranşehir Belediye spor maçı öncesi moral buldu.

      Ş.URFA AMATÖR 0 – BELEDİYE SPOR 2: Birinci amatör kümede mücadele eden Viranşehir Belediye Spor deplasmanda karşılaştığı Ş.Urfa amatör sporu 2 – 0 yenmeyi başardı. Oldukça genç bir takımdan oluşan Belediye sporun bu başarısı oyuncuları ve teknik heyeti memnun etti. Önümüzde ki hafta Viranşehir derbisin de Sanayi spor ile karşılaşacak olan Belediye sporun emektar teknik direktörü İbrahim Kahraman ‘’ Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, önümüzde ki hafta sanayi spor ile karşılaşacağız. Ben iyi oynayan kazansın diyor her iki takımda başarılar diliyorum’’dedi.

     SİVEREK GÜCÜ 1 – BAŞAK SPOR 0: Şanlıurfa birinci amatör ligi diğer gurubunda mücadele eden Başak spor deplasmanda Siverek Gücüne 1 – 0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu yıl mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Başak spor bu mağlubiyetle ilk yenilgisini aldı. Uzun lig maratonunda başak sporun daha çok başarılara imza atması bekleniyor.

    BUYRUN VİRANŞEHİR DERBİSİNE: Birinci amatörün aynı gurubunda bulunan Sanayi spor ile Belediye spor bu hafta sonu karşı karşıya gelecekler. Pazar günü oynanması beklenen maça sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu derbi de önce dostluğun kazanması yapılacak hataların takımlara pahalıya mal olacağını hatırlatarak iki takımımıza da başarılar diliyoruz.       



2667 kez okundu

Yorumlar

Merhaba     10/02/2011 18:21

Belediye spora basarilar dilerim. Umarim futbol sevenlerde takima destek olurlar. Ayrica Dijvarin takima alinmasi takim adina sevindirici olmasi gerek. Futbol teknigiyle futbol zekasiyla takima cok sey kazandiracagindan eminim. Tum takima ve yoneticilerine basarilar dilerim... Dijvar iyiki belediyedesin Bosver urfa sporu :) Viransehirde devam...
Misafir - bajar

slm     10/02/2011 15:16

viransehir belediye spora basarilar dilerim umarim hak ettigi yere gelir korfez spordan gelen hasan dijvar geçgele basarilar dileriz umarim korfezdeki basarilarinin burda devami gelir urfaspor da seni seviyor:) urfayi unutma..
Misafir - isimsiz

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası