• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret12913749

VİRANŞEHİR DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

09/03/2020

.

         Viranşehir Derneği'nde yapılan olağan genel kurul toplantısında Ali Güven derneğin yeni başkanı seçildi. 2007 yılında kurulan Viranşehir Derneği 13 yıldan bu yana Dernek Başkanı Murat Karadaş yönetiminde çalışmalarına devam ediyordu. Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulu toplantısında tek liste ile kongreye giden Viranşehir Derneği yeni başkan olarak Ali Güven’i seçti.

         Kuran’ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Viranşehir Derneği Eski Başkanı Murat Karadaş kurulduğun günden itibaren Viranşehir Derneği’nin insani faaliyetlerinin yanında gençlere de el uzattığını ve gençlerin ailesine, milletine ve vatanına faydalı bireyler olarak yetişmesi için gayret sarf ettiklerini kaydetti. Viranşehir Derneği’nin eski yönetimine ve üyelerine çalışmalarda yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, insana dokunmaya ve insanlığa hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

         Olağan kongre sonuçlarının açıklanmasının ardından dernek başkanlığına seçilen Ali Güven bir teşekkür konuşması yaparak Viranşehir Derneği Eski Başkanı Murat Karadaş’a ve yönetim kuruluna verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Devraldıkları bayrağın sorumluluğunun bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Ali Güven, bayrağı daha da ileriye götürmek için daha çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

         Gazetemizin de desteklerinden dolayı plaket aldığı gecedeViranşehir Derneği’nin çalışmalarına katkı sunan gönüllülere Viranşehir Derneği Eski Başkanı Murat Karadaş tarafından plaket takdim edildi. Ardından Viranşehir Derneği’nin yeni başkanı Ali Güven, eski başkan Murat Karadaş’a ve yönetimine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

631 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası