• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret12910270

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE YAD ETTİK

.


            Viranşehir İlçesinde 17 Şubat 2017 Tarihinde Yenişehir Mahallesinde Hakim ve Savcılar lojmanına düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olan Bekçi İbrahim Kete ve 10 yaşındaki Ahmet Oktay Günak için anma programı düzenlendi.

            Kaymakamlık, İlçe Belediyesi ve Cumhuriyet Başsavcılığının birlikte organize ettiği anma programına, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz, Viranşehir İlçe Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Kınık, Serbest denetim Viranşehir Müdürü İbrahim Baysal,  Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Şanlıurfa İlçeleri Cumhuriyet Başsavcıları,  Şehit Aileleri Dernek Başkanları, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Bombalı saldırıda eşi ile birlikte yaralanan Viranşehir Eski Cumhuriyet Başsavcısı Zekerya Alper İnanç, Savcı Ali Savaş, Şehit Yakınları, Kurum amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            Anma programı, Şehit İbrahim Kete’nin Karatepe Kırsal Mahallesinde bulunan kabrinin ziyareti ile başladı. Kabri başında anılan Şehit Kete İçin dualar okundu. Kabir ziyaretinin ardından Viranşehir Adalet Sarayında İki şehit için açılan ve resimlerinin bulunduğu köşeye protokol üyeleri tarafından karanfiller bırakıldı.

            Kaymakamlık, İlçe Belediyesi ve Cumhuriyet Başsavcılığının birlikte organize ettiği anma programına Tepret Camisinde okunan Mevlid ile devam edildi. İlçe Müftüsü Şeyhmus Aslan tarafından Şehitler için dua edildi. Heyet, beraberce Öğle namazından sonra Viranşehir Belediyesinin organize ettiği yemek programına katıldı. Yemek programından sonra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.17-02-2020

657 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası