• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret12902558

VİRANŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜNDEN ELAZIĞ’DA Kİ DEPREMZEDELERE YARDIM

.


         Viranşehir İlçe Müftülüğü Elazığ’da yaşanan deprem sonucu mağdur olan vatandaşlar için topladığı yardımları deprem bölgesine gönderdi.

         ‘YOLUN İYİLİK OLSUN, YÜKÜN KARDEŞLİK OLSUN’ şiarıyla yola çıkan Viranşehir Müftülüğü hayırseverlerin de desteğiyle Elazığ’da mağdur olan depremzedelere  bir kamyon ihtiyaç malzemesi ( un, şeker , battaniye , soba  v.s ) ve 20.400 tl nakdi yardım yaptı.

         Konuyla ilgili İlçe Müftü Vekili Şehmus ARSLAN ‘’  Gün kardeşlik, birlik ve beraberlik günüdür. Gün kardeşinin yanında durma günüdür. Elazığ’da yaşanan deprem bizi derinden üzmüştür. Depremde vefat eden kardeşlerimize Yüce Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Evleri hasar yıkılan hasar gören kardeşlerimizin yardımlarına koşmak için Viranşehir Müftülüğü olarak yardım kampanyası ivedilikle başlattık. Hayırseverler Allah onlardan razı olsun bizleri yalnız bırakmayıp yardımların toplanmasına vesile oldular. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun ’’ dedi.

         Arslan sözlerine devamla” Müftülük olarak bu yardımların toplanmasında başta imamlarımız olmak üzere emeği geçen herkese  ve de ayrıca yardımları yerine ulaştırma konusunda araç tahsisinde bulunan Viranşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci’ye, yardımları yükleme konusunda destek olan Denetimli Serbestlik Müdürü İbrahim Baysal’a teşekkür ederiz” dedi. Toplanan yardımlar kamyona yüklendikten sonra dualar eşliğinde uğurlandı.07-02-2020

518 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası