• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam323
Toplam Ziyaret12913776

VİRANŞEHİR’DE CAMİ, NAMAZ VE ÇOCUK ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ

.


         Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çocuklara yönelik 15 Tatilde Başlatmış olduğu “Cami Namaz ve Çocuk” Buluşmaları Projesi kapsamında Viranşehir Müftülüğü tarafından gerçekleşen İlk ve Ortaokul öğrencilere yönelik bir ödül töreni programı düzenlendi.

         Viranşehir İlçe Müftülüğü Tarafından “Cami Namaz ve Çocuk” Buluşmaları projesi kapsamında derece alan öğrencilere Ödül Töreni Kışla Camisinde gerçekleşti.

         Viranşehir Müftülüğü “Cami Namaz ve Çocuk” Buluşmaları Projesi kapsamından Merkez ve Köylerde bulunan tüm camilerde İlkokul ve Ortaokul düzeyindeki Çocuklara yönelik ”Camiyi Seviyoruz Namazda buluşuyoruz Projesi’nde İlkokul ve Ortaokul kategorisinden İlçe Müftülüğü tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olanlara ödüller verildi. Programa İlçe Müftüsü Şeyhmus Aslan, Çocuklar, Çocukların aileleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Müftü Aslan açıklamasında” Yarınımız ve geleceğimiz olan neslin sahibi bugünün çocuklarımızdır. Yarınki topluma yön verecek yarınki gidişatı belirleyecek yine bugünün çocuklarıdır. O yüzden çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmemiz ve topluma faydalı birer fert olarak yetiştirmemiz gereklidir. Bu kapsamda ‘Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çocuklara yönelik 15 Tatilde Başlatmış olduğu “Cami Namaz ve Çocuk” Buluşmaları Projesi kapsamında İlçe müftülüğümüz tarafından bizde bu kampanyaya destek verip hayata geçirdik. Bu proje kapsamında 15 tatilde her gün Camilerimize gelen çocuklarımızı din görevlilerimiz tespit ederek onları bu projeye dahil ettiler. Bu proje kapsamında sürekliliği devamlılığı en fazla olan çocuklarımızı tespit edip ödüllendirmek istedik. Bu anlamda toplanmış bulunmaktayız. Bu program vesilesiyle gelen herkesten rabbim razı olsun çocuklarımızı en güzel yetiştirmeye devam edelim camilere ve namaza olan sevgisini artırmaya yönelik adımlar atalım” dedi.

         İlçe Müftüsü Şeyhmus Aslan, Kışla Cami İmamı Ayhan Yıldız, Müezzin Adil Dağ ve Cami cemaatinin katıldığı program Hediye Takdiminden Sonra Toplu fotoğrafların çekimiyle son buldu. 03-02-2020

919 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası