• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam415
Toplam Ziyaret12909749

“ÇİN’DE YAŞAYAN VE ÇİN’E GELECEK VATANDAŞLARIMIZ TEDBİRLİ OLMALI”

.


         Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçiliği, acil bir duyuru yaparak, Çin’de yaşayan ve Çin Halk Cumhuriyeti’ne seyahat edecek olan vatandaşlarımızın, Dünya Sağlık Örgütünün de kontrolünde olduğu yeni Koronavirus türü hastalık hakkında alınması gereken tedbirleri mutlaka almaları gerektiği belirtildi.

Vatandaşlarımız tedbirleri dikkate almalı

         Çin’de yaşayan ve Çin’e seyahat edecek olan vatandaşlarımızı uyarmak maksadıyla Büyükelçilik olarak acil sağlık duyurusu yayınladıklarını belirten Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Çin'de ortaya çıkan yeni Koronavirus türü hakkında Büyükelçiliğimiz duyuru yaptı. Bu duyuruda da belirttiğimiz gibi; Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan şehrinde ortaya çıkan, Çin’de ve civar ülkelerde vaka sayısının artmakta olduğu müşahede edilen ‘2019-nCoV’ yeni Koronavirus türü hakkında Büyükelçiliğimiz duyurusunda da belirtilen mutad sağlık tedbirlerini mutlaka almaları gerekmektedir. Ayrıca; Çin’de yaşayan vatandaşlarımızın Çin Halk Cumhuriyeti ve Dünya Sağlık Örgütünün resmi açıklama ve uyarılarını yakından takip etmelerinde fayda vardır” dedi.

7 gün 24 saat Büyükelçiliğimiz telefonları açıktır

         ÇHC Pekin Büyükelçimiz Önen, oluşabilecek acil durumlarda 7 gün 24 saat açık olan Büyükelçilik Çağrı Merkezi ve hafta sonları Nöbetçi telefonlarından Büyükelçiliğe ulaşabileceklerini söyledi. 

Çin Kültür Merkezi'nin kurucusu İrfan Karslı'dan Önen’e ziyaret

         İstanbul'da bulunan Çin Kültür Merkezi'nin kurucusu İrfan Karslı, önceki gün gittiği Pekin’de, Türkiye’nin ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’i makamında ziyaret etti.

         Büyükelçi Emin Önen İstanbul'da bulunan Çin Kültür Merkezi'nin kurucusu İrfan Karslı'yı Büyükelçilikte kabul ederek, Türkiye ve Çin arasında kültür ve turizm alanlarında hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Önen’den Çin İK ve SGB UİD Gn. Md. Hao Bin'i ziyaret

         Pekin Büyükelçimiz Emin Önen ayrıca, Pekin'de Çin İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşbirliği Departmanı Genel Müdürü Hao Bin'i ziyaret ederek Türkiye ve Çin arasındaki sosyal güvenlik alanındaki işbirliği konuları hakkında görüşmelerde bulundu.

         Pekin Büyükelçimiz Emin Önen’in sosyal medya hesaplarından da belirttiği gibi; UNESCO Dünya Mirası Listesindeki 15 ve Dünya Mirası Geçici Listesindeki 60 tabiat ve kültür varlığımıza ilişkin görüntüler https://turing.org.tr/unesco-360/ adresinden izlenebilmekte ve indirilebilmektedir.

         Ayrıca; ülkemizin küresel tanıtımına katkıda bulunmak üzere Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu tarafından “UNESCO 360 Derece Türkiye” projesi hayata geçirilmiştir.

T.C. Pekin Büyükelçiliği Aralık 2019 Faaliyet Bülteni yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçiliği, Aralık 2019 Faaliyet Bülteni yayınladı. Raporun linki şöyle:

https://twitter.com/i/status/1217721102065197056 

YTB Türkiye Bursları başvuruları başladı

Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçiliğinden yapılan bir hatırlatma ise; “2020 yılı Türkiye Bursları lisans ve lisansüstü burs başvuruları 20 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıntılı bilgiye http://turkiyeburslari.gov.tr internet sitesinden ulaşmak mümkündür. Dünyanın en kapsamlı burs programı ile sen de yükseği hedefle” denilerek başvuru tarihlerinin 10 Ocak - 20 Şubat 2020 olduğu ve Başvuru için: http://turkiyeburslari.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtiliyor. 22-01-2020

553 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası