• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam157
Toplam Ziyaret12902501

TOKACI MÜHENDİSLİK “ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN” DEDİ

.


            Viranşehir’e bağlı Aslanbaba İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulunda eğitim gören öğrenciler Tokacı Mühendislik tarafından yapılan kalorifer sistemi ile okulda ısınma sistemi kuruldu.

            Kalorifer sisteminin devreye girmesi için yapılan törene Viranşehir İlçe Milli eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Şube Müdürü Nurettin Çardak, Okul Müdürü Abdulkadir Şağban, Tokacı Mühendislik adına İsmail Tokacı, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

            Her şey okul müdürü Abdulkadir Şağban ve Öğretmenlerin girişimleri ile başladı. Okul Müdürü Şağban” Okulumuz 8 derslikli ve iki eğitim yapılıyor. Soba ile ısınma mümkün olmadığından klima ile ısınma yoluna gitti ama elektriklerin zaman zaman kesilmesinden dolayı sıkıntılar yaşadık. Öğretmen arkadaşlarla karar alıp okulumuza kalorifer sistemi kurmak için girişimde bulunduk. İlçe Milli eğitim Müdürümüzün desteği ile kalorifer bulduk. Ardından Tokacı Mühendisliğe başvurduk. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve işçiliği ile birlikte ayrıca 10 TL nakit yardım yaptılar. Biz okul idaresi ve Öğretmenlerde kendi aramızda 18 bin TL para toplayarak katkıda bulunduk. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ise” Okul idaremizin ve Öğretmenlerimizin yaptıkları takdire şayandır. Tokacı Mühendisliğe de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Viranşehir insanı kendi çocuklarına sahip çıktı. Yardımları hep dışarıdan beklememek lazım. Bizim insanımızda gayet güzel bir şekilde bunu başardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Tokacı Mühendislik adına konuşan İsmail Tokacı” Sayın müdürümüz bize başvurduğunda elbette çocuklarımıza sahip çıkmak için bunu yapmaya karar verdik. Bize kar kalacak budur şiarı ile Hem maddi destekte bulunduk hem de işçilik olarak tüm montajı üstlendik. Bununla birlikte Zeynel ustamızın da çok büyük emekleri oldu. Allah hepsinden razı olsun” dedi.  11-01-2020



1120 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası