• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret12910394

TAKIMLARIMIZIN ASALETİ YETER

.


            Şanlıurfa 1. Amatör A-B Kümelerinde mücadele eden takımlarımız aldıkları sonuçtan çok yaptıkları ile takdir edildi.

            Haftaya damgasını vuran maçta A gurubunda Şampiyonluk mücadelesi veren takımımız Viranşehir Eğitim Gücüspor en yakın takipçisi Çamlıdere sporu kendi evinde büyük bir taraftar önünde 2 – 1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. Tansiyonu çok yüksek maçta Centilmen oyunu ve Centilmen taraftarı ile asil bir duruş sergileyen Viranşehir Eğitim Gücüspor gönülleri fethetti.  Çamlıdere engelini aşan takımımız şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor. Yenilgi yüzü görmeyen takımımız bu hafta Reha Gençlik ile deplasmanda oynayacak.

            Aynı gurupta mücadele eden Viranşehir spor ve Viranşehir Belediye spor haftayı üç puanla kapattılar. Viranşehir spor kendi evinde oynadığı maçta konuk ettiği reha Gençlik karşısında ilk yarıyı 2 – 0 yenik tamamladı. İkinci yarıya müthiş bir şekilde başlayan takımımız asil bir geri dönüş ile rakibini 3 – 2 yenmeyi başardı. Maçtan sonra iki takımda dosthane bir şekilde sahadan ayrıldı. Viranşehir Belediye spor ise yine kendi evinde Harran Ovasporu konuk etti. Maçtan 4 – 1 galip ayrılan takımımız altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Haftaya Viranşehir spor deplasmanda Yenişehir spor ile karşılaşırken Viranşehir Belediye spor ise Çamlıdere sporun konuğu olacak.

            Şanlıurfa 1. Amatör B gurubunda mücadele eden takımımız Viranşehir Gücüspor  iddiaya göre rakibinin şike teklifini reddederek spor adına asil bir duruş sergiledi. Rakip takımın maçta kaçak futbolcu oynatmasına da engel olup şikayette bulunan takımımıza rakip takım sporcuları tacizde bulundu. Takımımıza yapılan bu girişimi şiddetle kınıyor Şanlıurfa ASKF’nin maç hakkında ki kararı bekleniyor. Viranşehir Gücüspor takımımız haftaya kendi evinde Eyyubiye Belediye spor ile karşılaşacak. Viranşehir İdmanyurdu takımımız ise deplasmanda Eyyubiye Belediye spor ile 1 – 1 berabere kaldı. Takımımız önümüzde ki hafta Eyup sporu konuk edecek. 06-01-2020

782 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası