• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam445
Toplam Ziyaret12913053

EĞİTİM GÜCÜ SPOR ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

.


            Şanlıurfa 1. Amatör kümede her iki gurupta bu hafta oynanan maçlar ile lige devam edilirken Eğitim Gücü spor Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

            Şanlıurfa 1. Amatör A gurubunda mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük favorisi olan Viranşehir Eğitim Gücüspor deplasmanda karşılaştığı Harran Ovasporu 5 – 2 mağlup ederek şampiyonluğa yelken açtı. Aynı gurupta ve aynı puanda bulunan rakibi Çamlıdere sporu gol averajı ile geçen takımımız bu hafta kendi evinde oynayacağı ve şampiyonun büyük ölçüde belli olacağı Çamlıdere spor maçı için şimdiden kolları sıvadı.

            Maçın programı hafta içinde belli olacak ve bu maç için bütün Viranşehir halkına görev düşecek. Şampiyonluğun büyük ölçüde belli olacağı maça Viranşehirli spor severlerin takımımızı yalnız bırakmaması gerekiyor. Kurulduğu ilk günden bu yana hiç yenilgi yüzü görmeyen Viranşehir Eğitim Gücüspora şimdiden başarılar diliyoruz.

            Aynı gurupta mücadele eden Viranşehir spor deplasmanda Çamlıdere spora 3 – 1, Viranşehir Belediye spor ise yine deplasmanda Bozova 75. Yıl spora 4 – 1 mağlup oldular. Haftaya Viranşehir spor kendi evinde Reha Gençliği konuk ederken Viranşehir Belediye spor ise kendi evinde Harran Ovasporu konuk edecek.

            Şanlıurfa 1. Amatör B gurubunun flaş takımı Viranşehir Gücüspor kendi evinde konuk ettiği Yeni Hal spora gol oldu yağdı. Bu yıl liglere katılan ve gösterdiği performans ile büyük bir başarı elde eden takımımız ilk yarıyı da 1 – 0 önde kapattı. İkinci ayrıya çok hızlı başlayan Viranşehir spor gol düellosunu 5 – 2 kazanarak maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Viranşehir İdmanyurdu ise Genç Karakeçilileri 3 – 2 mağlup ederek altın değerinde 3 puana sahip oldu. Alınan bu galibiyet ile takımımız ligde rahat bir nefes aldı. Önümüzde ki hafta Viranşehir Gücü deplasmanda Genç Karakeçililer ile oynarken yine deplasmanda Viranşehir İdmanyurdu Eyyubiye Belediye sporun konuğu olacak. Viranşehir Bizim Gazete tüm takımlarımıza başarılar diler. 30-12-2019

713 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası