• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam377
Toplam Ziyaret12910348

ŞAMPİYONLUĞUMUZ ENGELLENMEK Mİ İSTENİYOR?

.


            Şanlıurfa 1. Amatör A gurubu liginin sonlarına doğru  yaklaşılırken bu gurupta mücadele eden 3 takımımız haftayı 2 galibiyet bir beraberlik ile tamamladı.

            Hafta sonu oynanan Viranşehir Eğitim Gücüspor – Bozova 75. Yıl maçında yaşanan hakem rezaleti haftaya damgasını vurdu. 1 – 1 biten maç sonrası rakip takımın çılgınca ve seyircileri ateşleyecek şekilde sevinmesi gözlerden kaçmadı. Bir eğitim takımının böyle davranması seyirciler tarafından uzun süre protesto edildi. Bununla birlikte böylesine önemli bir maçın yeni statta değil de eski statta oynatılması kafalarda soru işareti bıraktı. Rakip takımın ligde hiçbir iddiası olmamasına rağmen oynadığı sert futbol ve bu sertliğe göz yuman hakem üçlüsünün durumu ister istemez akla ligin sonlarına doğru acaba birileri Viranşehir eğitim Gücüsporun şampiyonluğunu engellemek için düğmeye mi bastı sorusunu akla getiriyor.

            Viranşehir spor ise kendi evinde ağırladığı Harran Ovasporu 2 – 1 yenerek önümüzde ki hafta oynayacağı Çamlıdere spor maçı için moral depoladı. Viranşehir sporun önümüzde ki hafta en azından bir beraberlik ile oradan ayrılması bekleniyor. Aynı gurupta mücadele eden Viranşehir belediye spor ise rakibi Yukarı Göklü sporu 2 – 0 yenmeyi başardı. Viranşehir Belediye spor haftaya deplasmanda Bozova 75. Yıl spor ile karşı karşıya gelecek.

            Şanlıurfa 1. Amatör B gurubunda mücadele eden takımlarımızdan Viranşehir Gücüspor deplasmanda lider Bozova Belediye spora 1 – 0 yenildi. Viranşehir gücüspor haftaya kendi evinde Yenihal spor ile karşılaşacak. Aynı gurupta bulunan diğer takımımız Viranşehir İdmanyurdu Yenihal spora deplasmanda 3 – 1 mağlup oldu. Viranşehir İdmanyurdu hafta kendi evinde Genç Karakeçili sporu konuk edecek. Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.24-12-2019

582 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası