• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam264
Toplam Ziyaret12910235

“GELMEK İSTEYEN İŞ ADAMLARINA REFERANS OLACAĞIZ”

.


            Kısa bir süre önce Viranşehir tarihinde ilk defa hizmete giren Viran Giyim Sanayi Tekstil Fabrikası İşletme Ortağı Salih Eryılmaz ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Eryılmaz ile başından sonuna kadar yaşanan gelişmeleri konuştuk. İşte Salih Eryılmaz’ın bize anlattıkları:

            TEKSTİL FABRİKASI İÇİN NEDEN VİRANŞEHİR?

            Salih Eryılmaz” Ben ve ortaklarım daha önce İstanbul ve Anadolu’nun birçok yerinde tekstil fabrikaları açtık. İstanbul gerçekten devasa bir kent ve iş alanı açısından çok verimli fakat iş gücü açısından son dönemde ciddi sıkıntılar yaşamaya başladık. Bundan dolayı Anadolu’ya açılmaya karar verdik. Viranşehir dahil bir çok yerde araştırmalar yaptık. Bizim için en verimli alanları araştırdık. Bu alanda Viranşehir Kaymakamı Sayın Ömer Dereci bize büyük destek verdi. Kendisine kamuoyu önünde çok teşekkür ederim. Bizlere sunulan imkanlar dahilinde Viranşehir’de fabrikamızı kurmaya karar verdik. Gereken protokolü imzaladıktan sonra işe başladık. Bu süreçte bize” Ne işin var oralarda zarar edersin, boşver başka yerlere bak diye olumsuz telkinler yapanlar oldu. Ama Sayın kaymakamımız bize her türlü destek vererek işe koyulduk” dedi.

            FABRİKA YAPIM SÜRECİNDE NELER YAŞADINIZ?

            Salih Eryılmaz” Viranşehir  Organize Sanayi Bölgesinde yapılan 3100 Metre kare yer tahsisinden sonra Şanlıurfa Valimiz  Sayın Abdullah Erin ve Viranşehir  Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci ile protokol imzaladık. İlk etapta 250 İşçi çalıştıracak ardından bu sayı kademeli olarak 600’e çıkarılacak. Organize Sanayi bölgesinin bize tahsis edilen yerinde inşaat başladı. Bu süreçte Viranşehir Belediyesine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Onlarında bize büyük katkıları oldu. Fakat malzeme taşınması esnasında Organize Sanayi Bölgesinin yerinin tarifi konusunda sıkıntılar yaşadık. Yani Organize Sanayi alanına girerken bir giriş yerinin yapılması gerekir. Ayrıca burada güvenlik elemanlarının bulunması gerekir. İnşallah bu dediklerimde yetkililer tarafından dikkate alınırda bundan sonra sıkıntılar yaşanmaz. Bir taraftan bunun hazırlığı yapılırken bir taraftan da eleman alımı için izlenecek yol konusunda çalışmalar yaptık. Bunun için sodes üzerinden elemanlar eğitim alacak ve bize göre çok verimli elemanlar fabrikamızda görev yapacak. Yani sizin anlayacağınız eleman alımında torpil değil kabiliyet esas alındı. Yoksa birilerinin torpili ile buraya işçi alımına kalksam fabrikaya kilit vurmam gerekecek. Kamuoyunda duyuyorum torpille işçi alımı yapıldı diye, hiç kimse kusura bakmasın biz özel şirket olduğumuz için torpili elemanlar ile değil kalifiye elemanlar ile yola çıkarız” dedi.

            ŞİMDİKİ HEDEF NE?

            Salih Eryılmaz” Şimdi ki hedefimiz 56 kişi ile başladığımız tekstil fabrikamızda kademeli olarak bu sayıyı artırmak. Önce 250, daha sonra da bu sayıyı yıllara yayarak 600’e çıkarmak. Böylece tam kapasite ile fabrikayı çalışır hale getirmek. Burada bizim elde edeceğimiz başarı Viranşehir’in başarısı olacaktır. Neden derseniz; Biz buraya fabrikayı kurduktan sonra dışarıdan iş adamları bize durum hakkında sorular soracak ki sormaya başladılar. Eğer biz burada başarılı olursak dışarıdan gelecek yatırımcılar içinde referans olacağız. Bunu Viranşehir halkı ile birlikte başarmamız lazım. Dolayısıyla hem yatırımcı kazanacak hem de Viranşehir kazanacak. Viranşehir’in bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi lazım” dedi.  

815 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası