• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam326
Toplam Ziyaret12902670

SANAYİSPOR LİDERİ DEVİRDİ, EĞİTİM GÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR

.


ŞANLIURFA SÜPER AMATÖR LİGİ

         Şanlıurfa Süper amatör liginde haftanın en çok merak edilen maçında Viranşehir Sanayi spor deplasmanda lider Ceylanpınar Belediye sporu 2 – 1 yenmeyi başardı. Zorlu deplasmanda rakibini yenen Viranşehir Sanayi spor ligde ki hesapları alt üst etti. Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Fahreddin Baydar” Lideri kendi evinde yenmek bizler için büyük bir moral kaynağı oldu. Maç sonrası bazı taraftarlar soyunma odamıza kadar gelip bize saldırdı. Bir kardeşimiz başına aldığı darp ile yaralandı. Sporda yenmekte var yenilmekte ama böyle centilmen dışı yapılan hareketleri şiddetle kınıyoruz. Biz Ceylanpınar halkımızla kardeşten öteyiz. Kimse de bunu asla yıkamayacak” dedi. Viranşehir sanayi spor haftaya kendi evinde Suruç Gençlik spor ile karşı karşıya gelecek.

         15 Temmuz spor takımımız ise Hilvan Belediye sporu kendi evinde 3 – 1 yenerek galibiyet serisine devam etti. Ligin namağlup tek takımı olan 15 Temmuz spor haftaya 11 Nisan spor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

1.AMATÖR A GURUBU

         Gurupta lider olan takımımız Viranşehir Eğitim Gücü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Yukarı Göklü sporu 4 – 1 mağlup ederken şampiyonluğa adım adım yaklaşmaya devam ediyor. Namağlup yoluna devam eden takımımız Viranşehir Eğitim Gücü spor haftaya kendi evinde yine ligin güçlü ekiplerinden Bozova 75. Yıl sporu konuk edecek.

         Aynı gurupta mücadele eden Viranşehir Belediye spor üst üste aldığı mağlubiyetler sonunda bu hafta rakibi Şanlıurfa Karşıyaka’yı 1 – 0 mağlup etmeyi başardı. Aldığı bu galibiyet ile rahat bir nefes alan takımımız Viranşehir Belediye spor haftaya Yukarı Göklü sporu kendi evinde konuk edecek. Viranşehir spor ise haftayı rakibine 1 – 0 mağlup olarak puansız kapattı. Viranşehir spor haftaya Harran Ovasporu konuk edecek.

1.AMATÖR B GURUBU

         Şanlıurfa 1. Amatör B gurubunda Viranşehir gücü spor takımımız galibiyet serisine devam ediyor. Kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Tigem sporu 2 – 0 yenen takımımız ligde iddiasını sürdürüyor. Takımımız haftaya deplasmanda lider Bozova spora konuk olacak. Öte yandan Viranşehir İdman yurdu deplasmanda lider Bozova spora 3 – 1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Viranşehir İdman Yurdu haftaya deplasmanda yeni hal spor ile karşılaşacak. 16-12-2019

 

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası