• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam277
Toplam Ziyaret12911271

DİLİPAK “PATLICANLI KEBABI TANIDIĞIMIZ KADAR PEYGAMBERLERİ TANIMIYORUZ

.


DİLİPAK “PATLICANLI KEBABI TANIDIĞIMIZ KADAR PEYGAMBERLERİ TANIMIYORUZ

HAYATIMIZDA EYUP (AS) EKSİKLİĞİ VAR”


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kitap fuarı ve bir dizi konferans için Şanlıurfa’ya gelen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

            Yapılan etkinlikler çerçevesinde Eyup Nebi Mahallesini ziyaret eden Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak burada Hz. Eyup Makamı ve Hz. Elyasa makamını ziyaret etti. Beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi STK ve Muhtarlar dernek başkanı Murat Müjdeci, Ak Parti ilçe başkanı Ali Tekin, Büyükşehir Belediyesi Eyup Nebi mahallesi sorumlusu Mustafa Çiftçi oldukları halde Peygamber makamlarını gezen Dilipak “Son ziyaretimden bu yana çokta değişen bir şey olmamış” dedi.

            Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’a Gazetemiz Sorumlu yazı işleri müdürü Fethi Güzelses’in son ziyaret ile şimdi ki ziyaret çerçevesinde arada geçen zamanı karşılaştırsanız nasıl bir sonuç çıkar diye sordu. 

            Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak” Aradan geçen zaman zarfında büyük bir gelişme yok. Olması gerekene göre henüz yolun başındayız. 2 Peygamberin makamı burada, bizler onların mesajını gerektiği gibi algılamazsak Allah’ın bize verdiği mesaj başka türlü tecelli edebilir. Dünyanın en zengin ülkesinde yaşıyoruz ama yoksul bir halkız. Bir çok Peygamber bu beldede yaşadı. Patlıcanlı kebabı tanıdığımız kadar onların hayatlarını tanımıyoruz” diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.

            Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak” Mesela Urfa’da İbrahim (as) ın makamı var. Orası bir kültür park olmuş. İnsanlar buralara piknik yapmak için geliyor.  Buraların mukaddesatından bi haberler. Bu böyle olmamalıyıydı. Mesela bir müze kurulmuş, bu müze tarihi bize ait değil. İslam tarihine ait bir müze değil. Büyük bir cahillik içindeyiz. Yüce Allah cahil ve zalimlere yardım etmez. Hazreti Eyup (as) ın Sabrından yoksunuz, bu yüzden Karı kocaya, Kaynana geline tahammül edemiyor. Eyup (as) çok zengindi. Yüce Allah bütün mal varlığını aldı. O ve eşi Rahime annemiz sabretti. Yüce Allah’ta sabırlarına mükafat olarak onlara eski sağlıklarını ve mal mülklerini verdi. Hayatımızda Eyup (as) eksikliği var” dedi.

            Yapılan bu kısa söyleşiden sonra Fethi Güzelses Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’a teşekkür etti. Heyet daha sonra sabır taşı denilen yeri ve Şifalı su makamı denilen yerleri inceledikten sonra oradan ayrıldı. 05-12-2019

964 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası