• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam253
Toplam Ziyaret12902597

BARIŞ PINARI HAREKATININ İLK ASKER ŞEHİDİNİN İSMİ OKULA VERİLDİ

.


         Suriye'nin kuzeyindeki oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu engellemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın ilk asker şehidi olan Şehit Ahmet Topçu'nun ismi Viranşehir'de yaşayacak.Viranşehir kırsal mahallesinde bulunan Büyük Çavuş Ortaokulu'na Şehit Ahmet Topçu'nun ismi verildi.

        Büyük Çavuş Mahallesi Şehit Ahmet Topçu İmam Hatip Ortaokulunda yapılan açılış törenine İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Yasin Kip, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, İlçe Müftüsü v. Şehmus Aslan, Şehit Ahmet Topçu'nun ailesi, Rabve Vakfı Başkanı Ahmet Topçuoğlu, CPM Yönetim Kurulu Başkanı ve Rabve Vakfı Üyesi Recep Palamut, mahalle muhtarları, okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

      Barış Pınarı Harekâtı'nın ilk asker şehidi Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu'nun isminin Viranşehir'de bir okula verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rabve Vakfı Başkanı Ahmet Topçuoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti. Şehit Ahmet Topçu'nun isminin bir okulda yaşatılacak olmasının Şehidin ailesini çok sevindirdiğini ifade eden Başkan Topçuoğlu, vakıf olarak okula destek olacaklarını kaydetti.

         Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Şanlı Ordumuzun Suriye'de daha önceki harekatlarda olduğu gibi Barış Pınarı Harekatında da destan yazdığını belirterek, bu destanın Kahraman Mehmetçiğin eseri olduğunu kaydetti. Aziz Şehitlerin hatıralarını her zaman yüreklerinde taşıdıklarını ifade eden Kaymakam Dereci: " Şehitlerimizi yüreğimizde taşıdığımız gibi okullarımıza da isimlerini vererek hatıralarını canlı tutmak istiyoruz. Bu okuldan mezun olacak tüm öğrencilerimiz Şehit Ahmet Topçu'nun bu vatan için canını verdiğini öğrenecekler. Şehidimizin ve şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu Aziz Vatanımıza sahip çıkacak olan yeni nesil Şehit Ahmet Topçu'nun izinden gidecektir. Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Açılış töreninin ardından Şehidin kardeşi Mert Can Topçu, kardeşinin isminin okula verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Kaymakam Ömer Dereci başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür etti. Kaymakam Ömer Dereci Şehit Ahmet Topçu'nun ailesine teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Programın sonunda Rabve Vakfı tarafından Şehit Ahmet Topçu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilere giysi dağıtıldı. 27-11-2019

666 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası