• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam591
Toplam Ziyaret12909925

"GELECEĞE NEFES" VİRANŞEHİR’E NEFES FİDAN DİKİMİ YAPILDI

.


            Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde ve Viranşehir’de milyonlarca fidan toprakla buluştu.

            Viranşehir’de Tarım Lisesi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Belediye başkanı Salih Ekinci, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, İlçe Tarım Müdürü Dr. Sıraç Yolcu, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, İlçe Müftüsü  Şeyhmus Aslan, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim İmamoğlu, DSİ İlçe Müdür İ.Halil Uslu, Barış Pınarı Harekatı için İlçede görev yapan Doktorlar,Belediye Meclis üyeleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.    

VİRANŞEHİR’DE GELECEĞE NEFES İÇİN 5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

            Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bugün Fidan Yarın Nefes” Ağaç dikme kampanyasında Viranşehir’de, 5 Bin fidan toprakla buluşturuldu.

            Ağaç dikme kampanyasından önce kısa bir açıklama yapan Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Başlatılan kampanya kapsamında Kaymakamlık ve Belediye olarak çam ve meyve ağaçlarından oluşan 550 Bin fidanı belli aralıklarla toprakla buluşturacaklarını belirtti. Şanlıurfa’da Orman alanlarının çok düşük oranda olduğuna dikkat çeken Dereci, oranın yükseltilmesi için çalışılması gerektiğini söyledi.

            Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Ağaç kampanyasına destek için geldiklerini belirterek, Ağaç dikmenin önemine vurgu yaptı. Gelecek nesillere yapılacak en büyük hizmetlerden birini yaptıklarını ifade eden Başkan Ekinci, “Bu dünyaya bırakabileceğimiz en güzel miras 'ağaç'tır” dedi. 11-11-2019

645 kez okundu

Yorumlar

ÖNERİ     13/11/2019 07:09

MÜKEMMEL BİR PROJE. AMA KEŞKE VATANDAŞIN TAPULU OLMAYIP KASP ETTİĞİ TAŞLIK ALANLARIDA AĞAÇLANDIRSALAR DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Misafir - KEMAL KURT

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası