• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam404
Toplam Ziyaret12912244

TAKIMLARIMIZIN MAŞALLAH’I VAR

.


            Şanlıurfa Süper Amatör ve 1. Amatör kümede mücadele eden takımlarımız hafta sonu yaptıkları maçlardan 3 galibiyet bir beraberlik ve birde mağlubiyet aldılar.

            Viranşehir Sanayi Spor:

            Şanlıurfa Süper Amatör ligde mücadele eden ekibimiz Viranşehir Sanayi Spor galibiyet serisine devam ediyor. Geçen hafta aldıkları farklı galibiyet sonrası bu hafta Hilvan Deplasmanına giden takımımız burada da büyük bir performans göstererek rakibini kendi saha ve seyircisi önünde 3 – 0 mağlup etmeyi başardı. Alınan bu galibiyet ile lige 15 Temmuz spordan sonra ikinciliğe yükselen takımımız hafta sonu kendi evinde 11 Nisan ile karşılaşacak.

            Viranşehir Eğitim Gücüspor:

            Geçen yıl liglere fırtına gibi giren Viranşehir Eğitim Gücüspor bu hafta deplasmanda lider Çamlıdere Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfa 1. Amatör A gurubunda ki temsilcimiz üstün bir oyunla ilk yarıyı 1 – 0 önde tamamladı. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Viranşehir Eğitim Gücüspor farkı bir türlü 2 ye çıkaramadı. Kalesinde gördüğü golle deplasmanda 1 – 1 berabere kalan takımımız hem namaglup serisini sürdürdü hem de  liderin evinden 1 puan çıkarmayı başardı. Takımımız şu anda liderle aynı puanda ve averajla 2. Sırada yer alıyor.  Viranşehir Eğitim Gücüspor haftaya kendi evinde Reha Gençlik spor ile karşılaşacak.

            Viranşehir Gücüspor:

            Şanlıurfa 1. Amatör B gurubunda mücadele eden takımımız Viranşehir Gücüspor bu hafta kendi evinde Genç Karakeçililer takımını konuk etti. İlk yarısı 1 – 1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında akıllı oyunuyla rakibini 3 – 2 mağlup etmeyi başaran Viranşehir Gücüspor takımımız aldığı bu galibiyet ile ligde 3. Sıraya yükseldi. Bu yıl liglere katılan takımımızın performansı her geçen hafta giderek yükseliyor. Takımımız bu hafta deplasmanda Eyup Belediye spor ile karşılaşacak.

            Viranşehir Belediye Spor:

            Şanlıurfa 1. Amatör A gurubunda mücadele eden Viranşehir Belediye spor takımımız deplasmanda oynadığı maçı net bir skorla 2 – 0 alarak yükselişine devam etti.  Geçen hafta ki galibiyetten sonra bu hafta da boş geçmeyen takımımız Harran Ovasporu deplasmanda 2 – 0 yenmeyi başararak ligde averajla 8. Durumda bulunuyor. Viranşehir Belediye Spor bu hafta kendi evinde lider Çamlıdere Gençlik sporu konuk edecek.04-11-2019

917 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası