• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam78
Toplam Ziyaret12911072

VİRANŞEHİR DERNEĞİ GECESİNDE HAYATİ İNANÇ KONUŞTU ” İNSANA VE AİLEYE SUİKAST YAPILIYOR”

.


            Viranşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Viranşehir Derneğinin düzenlediği konferansta konuşan Avukat-Yazar hayati İnanç Aile kavramına dikkat çekerek gelecek nesilleri bekleyen tehlike üzerinde durdu.

            Viranşehir Belediyesi Ömer Halisdemir konferans salonunda yapılan programda adeta izdiham yaşanırken yüzlerce vatandaş programı izleyemeden ayrılmak zorunda kaldı. Programa Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım, Başkan Murat Karadaş, ve büyük bir halk topluluğu katıldı. Kuran-ı Kerim ile açılan programda açılış konuşmasını dernek başkanı Murat Karadaş yaptı.

            Başkan Murat Karadaş” Halkımızın gecemize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Yer darlığından dolayı birçok vatandaşımız geri gitmek zorunda kaldı. İnşallah Viranşehir daha büyük bir alana kavuşur. Kurulduğu günden bu yana tek amacı insanlarımızı hayra davet etmek olan derneğimiz değer yargılarımızın toplum içinde hatırlatılması ve yardımlaşmayı artırmaktır. Tekrar gecemize hoş geldiniz der saygılar sunarım” dedi.

            Konferans sunumunu yapan Yazar Hayati İnanç sanal alemde teknolojik gelişme ile toplumun değer yargıları alt üst edilmiş, adeta insanlar ve aileler suikasta uğramıştır. Annelik makamı alaşağı edilmeye çalışılmıştır. Halbuki o makamda bulunan annelerin ayağının altına Cennet verilmiştir. Geleceğimiz olan nesillerimizi bu tehlikeden uzak tutmak için herkese görev düşüyor” dedi.

            Hayatın gerçeklerinden çeşitli örnekler veren İnanç toplumun değer yargılarına sahip çıkılması üzerinde özellikle durdu. Program 1.5 saat sürdükten sonra sona erdi. 01-11-2019


     

690 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası