• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam260
Toplam Ziyaret12912100

VİRANŞEHİR KAYMAKAMI ÖMER DERECİ’NİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

.


         Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci Cumhuriyetin 96. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı. Ömer Dereci mesajında:

         “Aziz Milletimizin istiklal ve istikbali için verdiği şanlı ve onurlu Milli Mücadelenin bir neticesi olan Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünün 96. Yıldönümüne erişmenin onur ve gururunu yaşıyoruz.

         Binbir zorluk ve fedakarlıkla, milli birlik ve beraberlikle elde ettiğimiz Milli Mücadelenin kazanımlarını gelecek nesillere aktarmanın mesuliyetini her zaman omurlarımızda taşıyacağız.

         Kurtuluş Savaşı sonucunda 29 Ekim 1923 günü ilan edilen Cumhuriyetimizi, her zaman koruduk ve sonsuza kadar korumaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimize birlik ve beraberlik içinde, asırlardır sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için kararlılık ve azimle çalışmak en önemli görevimizdir.
 
         Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi asla unutmayacağız. 
 
         15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi neticesinde; Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de, ülkesini tehdit altında gördüğünde, olağanüstü bir kahramanlık ve vatanseverlikle bu tehdidi bertaraf edeceğini, bağımsızlık ve hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünya görmüştür.

         Hemen yanı başımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna 15 Temmuz ruhu ile milletçe, birlik ve beraberlik içinde karşı çıkmış, yıllardır kurulmaya çalışılan proje ve planları 9 günde bozma azim ve erdemini Şanlı Ordumuz ve Aziz Milletimiz bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir.

         Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, güçlü demokrasisi, güçlü ekonomisi ve güçlü diplomasisi ile yarınlara umutla yürüyecektir.

         Bu duygu ve düşüncelerle bizlere Cumhuriyeti armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, Afrin, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatı’nın kahraman yiğitlerini, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor  tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum." İfadelerine yer verdi.29-10-2019

 

829 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası