• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam194
Toplam Ziyaret12911587

VİRANŞEHİRSPOR HAKEME RAĞMEN DEPLASMANDA GALİP GELDİ

.


         Şanlıurfa 1.Amatör Liginde mücadele eden Viranşehirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Halfeti Yukarı Göklüspor’u 2-1 mağlup etti.

         Halfeti ilçe stadında oynanan ve çok sayıda taraftarın izlediği maçta her iki yarıda da üstün oynayan Viranşehirspor, sahadan galibiyetle ayrılarak, sezona çok iyi başladı.
Maçın ilk yarısında rüzgarı da arkasına alarak başlayan Viranşehirspor, karşılaşmanın 2. Dakikasında Abdullah Çiçek’in attığı harika golle 1-0 öne geçti. Viranşehirspor’un golden sonra farkı artırma çabası sonuç vermeyince müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Viranşehirspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

         Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Sarı lacivertli ekip, maçın 55.Dakikasında Nijeryalı futbolcu Gudlak ile farkı 2’ye çıkardı.
Golün ardından Viranşehir spor, savunma ağırlıklı bir oyun tercih edince ev sahibi ekip Yukarı Göklü spor ataklarını sıklaştırdı.

         Konuk ekibin kalesine yüklenen ev sahibi Yukarı Göklü spor, karşılaşmanın 75.Dakikasına frikikten attığı golle farkı 1’e indirdi.
Ev sahibi ekibin golünden sonra Viranşehirspor’dan Kaleci Şehmuz Çiçek ve Bayram Direk, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Viranşehirspor, karşılaşma hakemlerinin çok kötü bir yönetim gösterdiği ve maçın kalan dakikalarını 2 eksikle tamamlamasına rağmen zorlu deplasmanda 2-1 galibiyetle dönmeyi başardı.

         Maçtan sonra gazetecilere konuşan Viranşehir spor kulübü 2.Başkanı Nurettin Karakış, bu yıl gençlerden oluşan bir ekiple yola çıktık ve çok şükür ilk maçımızda deplasman ve ligin güçlü takımlarında olan yukarıgüklüspordan puan alarak dünüyoruz  ben  başta takımın teknik sorumlusu Mehmet sürme ve Antrenörün Abdulkadir Atkı  başta olmak üzere tüm futbolcu Kardeşlerimi kutluyorum.

         Ayrıca kötü bir yönetim gösteren maçın orta hakemine rağmen deplasmanda hak ettikleri bir galibiyet aldık dedi.07-10-2019

617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası