• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam434
Toplam Ziyaret12911827

PROF. DR. ABUZER” AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN ENERJİSİNİ DOĞRU KULLANDIRMAK”

.


            Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Celil Abuzer gazetemiz sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses’e 2019 – 2020 eğitim öğretim akademik yılı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

            Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fethi Güzelses Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer’den 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Akademik yılının açılışından sonra yapılacak çalışmalar ile ilgili görüşlerini aldı. Prof. Dr. Celil Abuzer bu yıl İnşallah Fakültemizde bazı yenilikler yaparak çalışmalarımıza başladık-başlıyoruz” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

            Prof. Dr. Celil Abuzer” Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. Göreve başlamam ile birlikte kolları sıvayıp eğitim öğretime başlamadan önce alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Burada amacımız Öğrencilerimiz Fakültemize geldiği zaman hiçbir eksik ile karşılaşmamalı ve akademik yıla tüm hızı ile başlamasıydı. Bunu için Fakültemizde görev yapan tüm değerli arkadaşlarımız ile el ele vererek birçok toplantı yaptık.

            Fakültemizde okuyan ve bu yıl yeni kazanan Öğrenci arkadaşlarımızın enerjilerini doğru kullandırmak adına derslerin dışında Akademisyenlerimizden boş zamanlarında Fakültede kalmalarını ve Öğrenci arkadaşlarımıza dersin dışında da kendilerine yardımcı olmaları konusunda beraberce karar aldık.

            Bu yıl ilk defa İlahiyat Fakültesi olarak kendimizi ifade den bir dergiyi Öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte hazırlayıp çalışmalarımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için ilk sayımızı çıkardık. Yıl boyu yapacağımız tüm etkinlikleri ve çalışmaları İnşallah buradan herkese sesimizi duyuracağız.

            Fakültemizde Öğrenim gören Öğrencilerimizi sadece ders ile değil yeni açacağımız çeşitli kültürel faaliyetler ile onlara sosyal aktiviteye katılma imkanı da sunmuş olacağız. Böylece değerli Öğrenci kardeşlerim bu aktivitelere katılarak derslerin yorgunluğunu atmış olacak ve sosyal çevresini de genişletmiş olacak” dedi.

            Prof. Dr. Celil Abuzer ile sohbet sonrası Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fethi Güzelses ise yaptığı açıklamada ” İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevinize başlamanızdan dolayı bir kez daha tebrik eder başarılar dilerim. Yoğun işleriniz arasında bize vakit ayırıp verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür eder 2019 – 2020 Akademik yılının Fakültenize ve Harran Üniversitesine hayır ve bereket getirmesini dilerim” dedi.   29-09-2019


 

754 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası