• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam811
Toplam Ziyaret12913419

VİRANŞEHİR’DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

.


         Viranşehir’de, 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı. 

         Viranşehir Kaymakamlığı Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakam Ömer Dereci, 1.Hudut Taburu Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yasin Kip, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ögür Çelebi, Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Seyyid Mücahit Seyit, Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar, adli, idari ve askeri erkân, sivil toplum kuruluşları mensupları, kamu kurum ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

         Kaymakamlık, Garnizon, Belediye ve Muharip Gaziler Derneğinin çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunun ardından okunan istiklal marşı ile başladı.

         Protokol üyeleri, Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenin ardından Viranşehir Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

         Kutlama programı, yaklaşık 30 dakika süren ziyaretten sonra Polis evinde Viranşehir Belediyesi tarafından Gaziler onuruna verilen öğle yemeğiyle devam etti.

         Yemekten önce günün anlam ve önemini anlatan Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Ülkenin bağımsızlığı ve geleceği uğruna üstün görev anlayışıyla kahramanca mücadele vererek, bu yolda hayatlarını feda eden aziz şehitlere ve Gazilere minnettar olduklarını belirtti.

         Geçmişten bugüne dek Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Kaymakam Dereci,  Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bizlere düşen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin emaneti olan kutsal vatan topraklarına ebediyen sahip çıkma ve yaşatma ülküsü uğrunda milli birlik ve kardeşliğimizi her zamankinden daha fazla perçinlemektir” Dedi.

         Gazilerin 19 Eylül Gaziler gününü kutlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Vatanın bölünmez bütünlüğü şiarıyla canlarını fedan eden tüm aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

         Tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler gününü kutlayarak, “Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimizi birkez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 19-09-2019

614 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası