• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam842
Toplam Ziyaret12913450

BELEDİYEMİZE, ESNAFIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA ÖNERİYORUZ

.


            Uzun yaz tatilinden sonra vatandaşlar ve memurlar Viranşehir’e dönerken kış ve okul hazırlığı yapan vatandaşlar alış verişlerini yerli esnaftan yapmalarını öneriyoruz.

            Okulların açılması ile başta Kırtasiye ve Giyim sektöründe hareketlilik başlarken vatandaşların alış verişlerini Viranşehir’in yerli esnaflarından yapmaları Viranşehir ticaretine büyük katkı sağlayacaktır. Küçük esnafın büyük AVM’LERE ezdirilmemesi adına büyük önem arz eden bu durumun vatandaşlar arasında yaygınlaşmasını öneriyoruz.

KIRTASİYE VE GİYİM FUARI DÜZENLENSİN

            2019 – 2020 Eğitim – Öğretim yılının başlaması ile kırtasiye ve giyim sektöründe canlılık başlarken büyün alış veriş mağazaları da çeşitli imkanlar veriyor. Vergisini ve Sigortasını ödeyen küçük esnafın bu durum karşısında ezilmemesi için Viranşehir Belediyesine ve Esnaflara çağrıda bulunuyoruz. Bu mevsimin başlaması ile 20 gün sürecek bir fuar düzenlenmesini öneriyoruz. Eski Buğday Pazarında bulunan alanın alt yapısı oluşturulduktan sonra söz konusu süreler içinde cüzi bir kira bedeli ile esnafa geçici olarak tahsil edilmesini öneriyoruz. Bu fuarın yılda birkaç kez tekrarlanması Viranşehir ekonomisine de ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.

VİRANŞEHİR ESNAFI PAHALI SATIYOR ÖN YARGISINI KIRALIM

            Viranşehir Bizim Gazetenin yapmış olduğu araştırmaya göre vatandaşlar da yerli esnaftan alış veriş yapmak istediklerini dile getirdi. Ancak vatandaşlarda oluşan algı yerli esnafın piyasaya göre pahalı sattığını, geri iade ve değiştirme konusunda sıkıntıların olduğu tespit edildi. Bu konuda esnaflarımıza da görev düştüğü ve bu algının ortadan kalkması için mutlaka sezon başları ve sonunda fuar hizmeti ile vatandaşlara hizmet verilmesi gerektiği tespit edildi. Hem vatandaşın, hem esnafın hem de  Viranşehir Belediyesinin el ele verip soruna kalıcı bir çözümün bulunmasını öneriyoruz.05-09-2019

648 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası